video – prezentarea echipelor de la turul ciclist al sibiului. imagini de miercuri seară din piața mare

Turul Ciclist al Sibiului bate la ușă la propriu. Ediția din acest an debutează pe 5 iulie, dar marți 4 iulie, de la ora 20.15, are loc prezentarea oficială a echipelor participante. Ora de Sibiu transmite în direct evenimentul din Piața Mare.

Noutatea absolută a ediției Turului din acest an este participarea primei echipe din Statele Unite, pro continentala UnitedHealthcare. La Sibiu va fi prezentă și echipa continentală Team Illuminate, care îl pune în postura de candidat pentru tricoul galben pe Edwin Avila. O altă noutate a acestei ediții este prezența primei echipe din Elveția, Team Roth-Akros, care îl pune în componență pe campionul de anul trecut al acestei țări, la proba de șosea, Johnathan Fumeaux.

La cursă vor fi prezenți și rutierii pro continentală CCC Sprandi Polkowice, cei care au câștigat tricoul galben anul trecut, prin Nikolai Mihailov, și în 2013, prin Davide Rebellin. Echipa continentală Cristina Jewelry Kuma care a câștigat titlul pe echipe în 2013, revine la Sibiu, precum și echipa Adria Mobil, care are în palmares titlul câștigat de Rogina în 2014. La ediția din acest an vor participa și patru echipe italiene: Team Unieuro Trevigiani, D’Amico Bottecchia, GM Europa Ovini și precontinentala Androni Giocattoli.
De asemenea, la Turul ciclist al Sibiului va fi prezent și Jakob Egholm, campion mondial de juniori anul trecut la Doha, care vine cu echipa daneză Giant Castelli.
Fanii ciclismului românesc vor putea vedea în competiție singura echipă continentală românească, Tușnad Drag Cycling Team, și echipa națională a României, în care se va afla Eduard Grosu, proaspăt campion al României la proba de contratimp. Turul ciclist al Sibiului este o competiție de șosea înscrisă în calendarul competițional UCI Europe Tour la categoria 2.1.

Ultima oră

Comentariul meu