update accident pe valea oltului. șofer încarcerat la boița
foto arhivă

UPDATE Accidentul s-a petrecut înafara localității Boița, pe tronsonul de drum cu două benzi pe sens. Șoferul unui camion a intrat în depășirea unui Matiz, moment în care șoferița acestuia s-a speriat, a bruscat volanul, lovind camionul. Autoturismul a fost proiectat înafara părții carosabile.

Din primele informații se aflase că șoferița a fost încarcerată, dar până la urmă nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Fetița ei de 11 ani însă a suferit un traumatuism cranio facial și a fost transportată la spital. O altă persoană cu traumatism lombar a fost preluată de ambulanța SMURD, iar șoferița refuză transportul la spital.

Nu sunt probleme de trafic.

 

nu au fost persoane încarcerate. O persoana cu traumatism lombar a fost preluată de SMURD; o fetiță în varsta de 11 ani, cu traumatism cranio facial a fost preluata de echipajul ATPVM. Mama fetiței refuza transportul la spital.

 

SMURD-ul și un echipaj de la descarcerare intervin în localitatea Boița, pe DN7, după ce s-a anunțat că acolo a avut loc un accident de circulație. Din informațiile transmise la numărul de urgență 112 se pare că șoferul este încarcerat, iar alți trei pasageri au ieșit din mașină.

Ultima oră

Comentariul meu