foto – tânăra din sibiu decedată în accidentul de pe dn1 a fost înmormântată în weekend-ul trecut

Tragedia fără margini care s-a abătut asupra familiei fostului baschetbalist sibian George Tănase și-a consumat un episod cu o durere de neînchipuit. Soția acestuia și pruncul nenăscut, ambii decedați într-un accident pe DN1, au fost înmormântați.

Cătălina și pruncul nenăscut, s-au ridicat la ceruri. Duminică cei doi au fost conduși pe ultimul drum. Tânăra ce abia se căsătorise în urmă cu mai puțin de o lună a fost înmormântată alături de copilul care ar fi trebuit să se nască peste mai puțin de trei luni.
Soțul tinerei este devastat după ce în câteva secunde, joia trecută, și-a pierdut cele mai iubite ființe din viața sa. Mașina pe care acesta o conducea s-a tamponat atunci frontal cu o dubiță în apropiere de Predeal, iar soția sa, aflată pe locul din dreapta a fost grav rănită.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Un medic aflat în trafic a resuscitat rănita până la sosirea medicilor, dar eforturile au fost zadarnice. Cătălina a decedat, iar mai apoi, la scurt timp și pruncul acesteia a murit, fetița nenăscută nemaiputând să fie salvată de către doctori.foto – tânăra din sibiu decedată în accidentul de pe dn1 a fost înmormântată în weekend-ul trecut

Durere în sufletul tuturor. Un fost profesor a postat un mesaj răvășitor
Toţi cei care au cunoscut-o pe Cătălina au fost profund marcat de evenimentul sumbru, iar mulţi dintre apropiaţi i-au lăsat acesteia mesaje pe contul de Facebook. La fel a făcut şi un fost profesor al tinerei, iar rândurile acestuia au reuşit să îi lase pe internauţi cu lacrimi în ochi.

foto – tânăra din sibiu decedată în accidentul de pe dn1 a fost înmormântată în weekend-ul trecut
George și Cătălina s-au căsătorit de curând și așteptau un copil. FOTO: Facebook

„În timp, mi-am dat seama că, în calitate de profesor, am avut mai multe de învăţat de la elevii mei decât au învăţat ei de la mine… Aceasta fotografie va rămâne o amintire cu un copil căruia nu-i lipsea lumina de pe faţă. Rar am vazut-o pe Catalina fara zambet. Aşa am ştiut-o şi aşa ne vom aminti de ea! Pentru oricine, indiferent de vârstă, Cătălina este un model de energie, de viaţă şi dac-ar fi să ne mai spună ceva, probabil, va fi mesajul de a trăi fiecare moment preţios din restul vieţii noastre cu bucurie şi mai conştienţi de darurile pe care le avem, nu pe care ni le dorim… Dumnezeu s-o ierte!“, a fost mesajul pe care fostul profesor, Suciu Aurelian, l-a lăsat pe pagina de Facebook a Cătălinei. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe contul de Facebook al Cătălinei…
Dumnezeu să o Odihnească în Pace!

Ultima oră

Comentariul meu