video – foto marș de protest în capitală. s-au strâns aproape 50 oameni și în piața mare din sibiu

Aproape 200 de persoane s-au strâns duminică seară în Piața Victorie din București și participă la un marș de protest legat de numirea noului premier. Și la Sibiu s-au strâns în jur de 50 de oameni în Piața Mare.

Aproximativ 150 de persoane s-au adunat duminică în PiaţaVictoriei, urmând să participe la un marş de protest faţă de „enorma dezamăgire” reprezentată de numirea noului prim-ministru, dar şi faţă de mai multe decizii ale Curţii Constituţionale a României (CCR), precum decizia de constituţionalitate a desfiinţării noţiunii de conflict de interese pentru funcţionarii publici şi desfiinţarea infracţiunii de tentativă la abuz în serviciu. Comform programului anunţat, la 20:00 sau la 20:30, manifestanţii ar urma să plece în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Parlament – Curtea Constituţională.

Unii dintre cei prezenţi în piaţă au steaguri tricolore, alţii au tobe şi fluiere. De asemenea, a fost adus şi un manechin în zeghe cu chipul lui Liviu Dragnea. Manifestanţii scandează „PSD, ciuma roşie!”. Şoferii care trec pe lângă grupul de protestatari claxonează. Jandarmii au început deja să instaleze garduri de protecţie.video – foto marș de protest în capitală. s-au strâns aproape 50 oameni și în piața mare din sibiu
Și la Sibiu în Piața Mare s-au strâns în jur de 50 de persoane. Câteva dintre ele flutură steaguri. Priviți AICI imagini în direct din Piața Mare.

Ultima oră

Comentariul meu