week-end incendiar și în termometre și în evenimente. unde ieșim în oraș la sibiu

Un week-end de final de iunie și început de iulie, plin de evenimente. De la gastronomie la dans, la sport….e de toate pentru toți. Trebuie numai să vă faceți bine planul ca să ajungeți peste tot.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866week-end incendiar și în termometre și în evenimente. unde ieșim în oraș la sibiu

Volei pe plaja din oraș
Sibiu Sands revine la Sibiu. Competiția se va desfășura pe tot parcursul finalului de săptămână. Detalii aici.

Arias Play Party la Play Off
Bianca și Andreea sunt două sibience de 21 de ani. Ele vor deveni senzația verii pentru că ce au de oferit nu s-a mai văzut și nici auzit în Europa, cel puțin. week-end incendiar și în termometre și în evenimente. unde ieșim în oraș la sibiuFetele mixează în premieră vineri seară la Play-Off, de la ora 22.00. Detalii găsiți AICI.

Cel mai mare gulyas
Zilele Hungarikum au început deja și se sărbătoresc până duminică. În Muzeul în aer liber se va găti cel mai mare gulyaș, tradițional deja. Informații găsiți aici.week-end incendiar și în termometre și în evenimente. unde ieșim în oraș la sibiuFestivalul Bujorului de Munte îi dună din nou la Gura Râului pe toți cei care vor să sărbătorească tradițional, cu muzică și mâncare din părțile locului. Ce se întâmplă acolo aflați de aici.

Ziua Sugarului a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Ca în fiecare an are loc în Muzeul ASTRA. Programul de duminică, aici

Final de stagiune
Teatrul Gong își încheie stagiunea cu spectacole de top. Sâmbătă și duminică cei mici pot vedea Vrăjitorul din Oz și Hensel și Gretel. Detalii aici.week-end incendiar și în termometre și în evenimente. unde ieșim în oraș la sibiuȘi tot la Teatrul Gong, sâmbătă, de la ora 10 și 12 are loc Atelierul de creat povești. Detalii aici.

Lacul Lebedelor
La Redal Expo va avea loc sâmbătă reprezentația spectacolului de balet Lacul Lebedelor. Detalii despre spectacolul ce o are ca solistă pe Ada Gonzales, în prezent solistă a Operei Naționale București, găsiți aici.

Dacă preferați acțiunea atunci trebuie să vedeți măcar un film din programul Cinema Arta pe care îl găsiți aici.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu