VIDEO - FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada!

Preotul Cristian Pomohaci, cel acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, deține trei proprietăți și la Sibiu. Vorbim de un apartament pe Mihai Viteazu, o casă pe Milea și încă una pe Miron Costin.

Cel care este acuzat că a vrut să corupă sexual un minor și că ar fi avut în trecut relații sexuale cu persoane cu vârsta de sub 18 ani, are o avere impresionantă. Averea imobiliară pe care o are Pomohaci la Cluj-Napoca este prezentată de Ziar de Cluj, care a realizat o achetă amplă pe acest subiect. Fiecare dintre apartamentele pe care le are preotul în proprietate fiind localizate exact, iar numele acestuia care figurează de la aviziere nu lasă loc de interpretări. Preotul Cristian Pomohaci are în proprietate opt apartamente, cumpărate direct sau prin interpuşi, în imobile de lux. În total, valoarea acestor propietăţi impobiliare este de peste 1,2 milioane de euro.VIDEO - FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada!

Două case și un apartament la Sibiu
Puțină lume știe însă că preotul Pomohaci a devenit în timp proprietar al unui apartament și două case la Sibiu. Apartamentul se află situat pe Mihai Viteazu înspre intersecția cu Calea Dumbrăvii în Piața Unirii.VIDEO - FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada! Acesta este poziționat la etajul 1 al blocului cu intrare dinspre bulevard și este dat în chirie. VIDEO - FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada!’’După ce a apărut scandalul în presă am realizat că apartamentul e al lui Cristian Pomohaci. Locuiește cineva în chirie din câte am auzit. Sincer nu l-am văzut pe preot pe aici’’, ne-a povestit un locatar din blocul în care preotul are apartament.VIDEO - FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada!

Vecin cu rectorul ULBS, Ioan Bondrea
Pe lângă apartament, Pomohaci mai are două proprietăți la noi în oraș. Vorbim de această dată de două case. Una este pe bulevardul Vasile Milea, iar cealaltă este situată pe strada Miron Costin.

YouTube video

Acolo preotul a achiziționat o casă chiar în vecinătatea imobilului deținut de rectorul Universității Lucian Blaga, Ioan Bondrea.

Ultima oră

Comentariul meu