video – camion cu militari căzut într-o râpă de 40 de metri. un soldat a murit

Stare de alertă joi seară în județul Argeș în culoarul Rucăr – Bran. Un camion cu zece miliari la bord s-a prăbușit într-o râpă de aproximativ 40 de metri. Trei militari au rămas încarcerați, iar unul a decedat.

Zece militari de la Batalionul de vânători de munte de la Câmpulung Muscel au fost scoşi din camionul răsturnat într-o prăpastie în judeţul Argeş de către echipele de descarcerare, alţi trei fiind încarceraţi şi având ”şanse minime de supravieţuire”, au declarat, joi seară, pentru News.ro reprezentanţi ai ISU Argeş. Conform secretarul de stat Raed Arafat, unul dintre cei încarceraţi a murit. La faţa locului au fost solicitate nouă echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş, fiind activat planul roşu de intervenţie. Autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ 40 de metri. Circulaţia în culoarul Rucăr – Bran este blocată. Vehiculul era într-un convoi în care mai erau încă trei camioane şi un ARO, care se întorceau de la un exerciţiu.
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, joi seară, că unul dintre cei trei militari rămaşi încarceraţi în camionul răsturnat într-o prăpastie din Argeş a murit şi a precizat că nu se ştie dacă ceilalţi doi sunt încă în viaţă.
Parchetul Militar a fost sesizat în cazul accidentului din judeţul Argeş, iar din ordinul şefului Statului Major General a fost insituită o o comisie pentru stabili cauzele incidentului,
„Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulaţie astăzi, 29 iunie, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş. Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului”, anunţă MApN.anunţă MApN, care precizează că vehiculul răsturnat în râpă era ultimul dintr-o coloană de patru, care se deplasau de la Cincu spre Câmpulung.
Ministrul apărării naţionale, Adrian Ţuţuianu, secretarul de stat Mircea Duşa şi generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General se află în deplasare către locul accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu