video – ’’medley’’ filmat în muzeul în aer liber. a ieșit super faină joaca celor de la băeții

DJ Vali Bărbulescu și PartyBusta au pus pe picioare cel mai nou proiect de pe scena muzicală românească. Cei doi formează ’’Băeții’’ și își propun să readucă în actualitate piesele autentice româneşti de folclor, prin remix. De curând au filmat un medley în Muzeul în Aer Liber din Sibiu.

’’Am dorit să facem un medley cu câteva dintre editurile marca BAEȚII și am zis că ar fi OK să și filmăm cum mixam LIVE aceste piese. Pentru filmare am ales o locație minunată: Muzeul Astra din Sibiu și acum vă prezentăm ce a ieșit’’, spun Vali și Busta, în postarea de pe pagina lor oficială de Facebook.

Ce-şi propun Băeţii? Să readucă în actualitate piesele autentice româneşti de folclor, prin remix. “N-avem «i» la Băeţii, chiar ne întreba cineva astăzi de ce scriem aşa, n-am lipsit de la orele de gramatică, dar ne-am dorit să fim aparte, să fim speciali, plus că vine de la «băeţi». Împart responsabilităţile foarte bine cu Party Busta. Este cel mai bun DJ pe zona asta, căreia oamenii îi spun «de frecat discuri». Face asta de zece ani. E «băeat»”, vorbeşte Vali Bărbulescu despre titulatura trupei. Bărbulescu este unul dintre cei mai cunoscuţi Dj din România A lucrat, de-a lungul timpului, la Radio Contact, Radio 21, Pro FM, Kiss FM și Vibe FM.

Ultima oră

Comentariul meu