video - o sibiancă administrează averea controversatului preot cristian pomohaci. e din cârțișoara

O femeie de 68 de ani este cea care se ocupă de afacerile și manageriază activitatea artistică a preotului Cristian Pomohaci, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți minori și bărbați. Aceasta este originară din Cârțișoara, dar în ultimii ani a trăit în Făgăraș.

Mariana Mirea. Are 68 de ani, s-a născut în localitatea Carţişoara, judeţul Sibiu, şi acum domiciliază în Făgăraş, judeţul Braşov, acolo unde, potrivit Registrului Comerţului, se află sediul social al unor firme deţinute de ea. Doar prin „doamna Mariana” se ajunge la „Cristian” şi doar Mariana Mirea este abilitată să discute despre onorariile „artistului”, că e vorba de spectacole de muzică religioasă sau populară. Se spune că ea este interpusul lui Pomohaci, scrie ziardecluj.ro.
Ziar de Cluj a publicat mărturia unei persoane care a cumpărat un apartament de la Cristian Pomohaci. „În 2007, am cumpărat un apartament de la acest Pomohaci în Brașov. Nu era pe numele lui. A venit cu o „directoare” de la Făgăraș, care îl plimba peste tot cu mașina. În decurs de o săptămâna a mărit prețul cu peste 10.000 de Euro”, povestește cineva pentru Ziar de Cluj, sub anonimat.
Cumpărătorul explică cum Pomohaci a venit, după ce s-a decis că vrea apartamentul, preotul cerând doar bancnote de 500 de euro și a urcat prețul cu peste 12.000 de euro.
„Eu pe atunci nu știam de cântărețul Pomohaci, și 2 colege care îl știau de la tv de la birou la servici au fost uluiți când au auzit ca el era vânzătorul. A venit în haina preoțească neagră, cu crucea la gât. Am spus tuturor ca om mai ciudat nu am văzut. Trecea de la o stare la alta într-o secundă”, spune cumpărătorul.
Mariana Mirea apare în mai multe fotografii alături de Cristian Pomohaci. A fost și ea prezentă luni la Arhiepiscopie, unde Pomohaci a fost audiat, după ce apare într-o înregistrare în care îi cere favoruri sexuale unui minor.

Despre relatia celor doi, de simbioza financiare, se spun multe. Se vorbeste despre oameni convinsi sa isi doneze averea lui Pomohaci, despre zeci de apartamente in Transilvania.

https://youtu.be/AOuYzJmfam4

Ultima oră

Comentariul meu