accident pe transalpina – un șofer băut din sibiu a ajuns cu mașina într-un șanț
foto: arhivă

Șoferul originar din Sibiu a pierdut controlul volanului la intrare în Șugag pe Transalpina și a ajuns cu autoturismul direct într-un șanț. S-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan.

Un bărbat din Sibiu este cercetat penal în judeţul Alba, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut duminică, pe DN67C – Transalpina, la intrare în comuna Șugag. A condus sub influenţa alcoolului şi a ajuns cu maşina în şanţ.
Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs duminică, 25 iunie, în jurul orei 19.50. D.N., de 50 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în şanţ.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu