zacaria suportă daunele de pe islazului și se apucă de reparații. ce spun despre lipsa autorizației de construire

Reprezentanții Zacaria au explicat pentru Ora de Sibiu că s-au obținut între timp avizele necesare și că s-a început de marți dimineață întărirea malului surpat. Cei de la Zacaria spun că vor suporta toate daunele provocare.

Zacaria a răspuns marți dimineață unei solicitări Ora de Sibiu, legat de situația zidului surpat luni după amiază. Aceștia spun că într-adevăr zidul a fost construit ilegal, dar între timp s-a obținut autorizația de construire. ’’Da, ulterior sancțiunilor, noi am început procedura de intrare a legalitate și am obținut deja avizele necesare. Am început deja degajarea aleii și vom întări malul dărâmat’’, se arată în răspunsul remis către Ora de Sibiu.
Legat de daunele provocare, Zacaria va suporta toate cheltuielile. ’’Vom face o evaluare și asupra daunelor produse și vom discuta cu părțile implicate, urmând a suporta daunele’’, mai spun cei de la Zacaria.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA FAȚA LOCULUI
Reaminitim că luni după amiază un zid aflat în vecinătatea noilor blocuri de pe Islazului 18B, s-a surpat și a acoperit un drum întreg, dar a avariat și o mașină aflată în curtea unei case din vecinătate. Detalii găsiți AICI.
Vezi AICI fotografii și imagini video cu alunecarea de teren de pe Islazului.
CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO – Zidul surpat pe Islazului a fost construit ilegal. Poliția Locală confirmă situația
Primăria Sibiu a amendat în trecut dezvoltatorul imobiliar pentru că a construit acel zid fără să aibă autorizație de construcție. Vecinii din zona afectată au sesizat încă din 2016 problemele ivite în zonă. Detalii găsiți AICI.

Ultima oră

Comentariul meu