radio eveniment sibiu se extinde. postul va emite pe 96,9 fm la rm. vâlcea și pitești

Postul de radio al trustului de presă Eveniment a dat lovitura la concursul de licențe de la CNA. Radio Eveniment a reușit să își adjudece frecvența de 96,9 FM cu emisie de pe vârful Cozia și cu acoperire pentru RM. Vâlcea și Pitești. Emisia de pe Cozia asigură însă o acoperire mult mai mare, respectiv pentru județele Argeș, Vâlcea și parțial Dâmbovița, Olt și chiar și Gorj.

Ziua de marți 27 iunie marchează cu siguranță începutul unei noi ere pentru cel mai vechi radio sibian. Acesta se va extinde semnificativ, acoperind pe lângă Sibiu, încă doua mari județe: Vâlcea și Argeș. Astfel, în urmatoarea perioadă Radio Eveniment va realiza program local dedicat pentru fiecare localitate în parte. „Sper ca radioul local de buna calitate și dedicat comunității locale să ne aduca succesul la Vâlcea și Pitesti, așa cum de peste 21 de ani Radio Eveniment s-a dovedit a fi lider in audienta locala la Sibiu”, spune Alin Călin, Director General Trustul de Presa Eveniment . Radio Eveniment se va clasa astfel în rândul radiourilor exclusiv locale, dar cu o mare acoperire. Programele de divertisment, dedicațiile, stirile și emisiunile locale sunt atuurile cu care Radio Eveniment Vâlcea -Pitești va intra pe piața media locală.
CITEȘTE ȘI: Bătălia pentru frecvența de 98,3 FM Sibiu, câștigată de Jazz Radio
Conform lui Alin Călin Radio Eveniment va avea un studio cu program sută la sută local pe noua frecvență de 96,9 FM. Vorbim practic de o stație nouă ce se va numi Radio Eveniment Vâlcea -Pitești.

Ultima oră

Comentariul meu