Bătălia pentru frecvența de 98,3 FM Sibiu câștigată de Jazz Radio

Un nou post de radio va emite în curând și la Sibiu. Cei de la Jazz Media au reușit să convingă CNA-ul că merită să primească frecvențe de emisie pentru urbea de pe Cibin și Brașov. Postul nou înființat se va numi Jazz Radio.

Nu mai puțin de 19 dosare au fost depuse pentru frecvența de 98,3 FM la Sibiu. Printre aspiranți s-au numărat Radio Guerrilla, Music FM, Dance FM și Romantic FM. Cei de la Consiliul Național al Audiovizualului au dat însă până la urmă frecvența unui post de radio care încă nu emite. Este vorba de proiectul Jazz Radio, dezvoltat de Jazz Media. Postul Jazz Radio este detinut de societatea SC Jazz Media SRl, care nu mai detine alte licente audiovizuale. Actionariatul societatii este alcatuit din Brabete Florin si Vesa Tudor, fiecare cu cate 50% din acțiuni, conform Pagina de Media.
Radioul va avea o arie de difuzare locala si nu va emite in Bucuresti. Postul a aplicat pentru frecventele scoase la concurs în orasele Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Craiova, Iașli, Sibiu și Suceava. A câștigat la Sibiu și Brașov. ” „Suntem foarte seriosi, avem sustinere, avem conexiuni in Europa si peste Ocean, evident in situatia in care vom primi mai putine frecvente, bugetul se va reduce considerabil. Investitia trecuta e o estimare pentru toate frecventele”, a spus reprezentantul Jazz Media celor de la CNA.
CITEȘTE ȘI: Radio Eveniment Sibiu se extinde. Postul va emite pe 96,9 FM la Rm. Vâlcea și Pitești
Iată mai jos lista completă cu posturile de radio ce au depus dosare pentru frecvența de la Sibiu:
Radio Vocea Speranței
Radio Maria
România Plus (depus de Unison Buzău)
Music FM
Dance FM
Radio Galaxy
Romantic FM
Impact FM (din Suceava)
Femina FM (din Suceava)
Plus FM (depus de SC Iuga SRL Mediaș)
Jazz Radio
Radio Clasic
Radio Guerrilla
Radio Boom Sibiu
Smart FM
Radio Transilvania
Sweet FM
Social FM
City Radio

Ultima oră

Comentariul meu