premieră - două sibience frumoase foc mixează ca dj-ițe în cluburi. bianca și andreea formează ''arias''

Sibiul a fost primul pe multe planuri și de multe ori, așa că nu e de mirare că încă o dată un proiect unic stă să iasă pe piață. Pe piața muzicală, pentru că este vorba de cea mai nouă ”combinație”- două fete DJ care vor mixa împreună sub numele de Arias.

Unic în Europa
Bianca și Andreea sunt două sibience de 21 de ani. Ele vor deveni senzația verii pentru că ce au de oferit nu s-a mai văzut și nici auzit în Europa, cel puțin. ”Proiectul îl gândesc de ceva vreme. Fete DJ există, dar două fete care să mixeze, din câte știu eu, în Europa nu sunt. Așa că am făcut un casting, am găsit fetele și avem planuri mari”, spune Tiberiu Marian, impresarul Arias.
De mai bine de un an sibiencele se pregătesc pentru lansare. Au lucrat la tehnică, la mix-uri, la tot ce presupune un spectacol de calitate. Cel care le-a îndrumat și le este în continuare mentor este Jay Ko, unul dintre DJ-ii români cu cea mai bună tehnică.premieră - două sibience frumoase foc mixează ca dj-ițe în cluburi. bianca și andreea formează ''arias''”Proiectul este gândit pentru festivalurile mari de afară, dar până acolo mai avem puțin. Deocamdată avem primul eveniment în Sibiu, și deja pentru acest an avem programate cam zece petreceri în țară”, spune managerul trupei.
Nu doar trupa de două fete DJ este unică, ci și ceea ce vor oferi ele în timpul spectacolului. O să fie primele care vor avea un pupitru de DJ 3D îmbrăcat în led-uri și primul pupitru de DJ care se va înălța la 12 metri în timpul spectacolului.

Muzica- pasiunea de o viață a DJ-ițelor
Bianca și Andreea, fetele DJ de la Arias, au legătura cu muzica de când se știu. ”Am făcut muzică, am cântat la falut, dar dragostea pentru muzica de club am descoperit-o mai târziu. Așa că atunci când mi s-a ivit ocazia am profitat, iar acum sunt DJ”, spune Bianca.premieră - două sibience frumoase foc mixează ca dj-ițe în cluburi. bianca și andreea formează ''arias''Fetele nu se tem de concurență sau de faptul că vor fi privite cu invidie de colegii de breaslă, în majoritate bărbați. ”Nu cred că se va ajunge la răutăți. Noi ne cunoaștem cu majoritatea DJ-ilor, ei știu de proiectul nostru și ne susțin. Chiar ne-au dat câteva ponturi. Este loc pentru toată lumea”, spune Bianca.
Pe lângă tehnica de mixaj fetele mai au un atuu. ”Suntem două fete frumoase care fac asta din pasiune, și asta o să se vadă. Ne înțelegem foarte bine, suntem o echipă, și atunci când faci lucrurile în echipă și rezultatele sunt cele așteptate”, crede Bianca.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu