poziția zacaria legat de alunecarea de teren de pe strada islazului. locatarii unui bloc vor fi relocați

Reprezentanții Zacaria, cei care dezvoltă ansamblul rezidențial de pe strada Islazului nr. 18B, dau asigurări că nici unul dintre cele patru blocuri nu a avut de suferit în urma alunecărilor de teren de luni după amiază.

Zacaria a remis către Ora de Sibiu un punct de vedere oficial după ce luni după amiază pe strada Islazului, la câțiva metri de blocurile construite de acest dezvoltator imobiliar, a avut loc o alunecare de teren destul de mare. Cei de la Zacaria spun că nici unul dintre cele patru blocuri nu este în pericol, și că acest lucru este confirmat după ce la fața locului s-a făcut o evaluare preliminara care arată că nu există crăpături sau fisuri în pereți. Aceștia spun însă că locatarii din blocul din apropiere vor fi relocați până la finalizarea infrastructurii zidului ce a luat-o la vale.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA FAȚA LOCULUI
Iată comunicatul Zacaria:
’’Ca urmare a alunecarii de teren aparuta in dupa-amiaza zilei de astazi, dorim sa facem urmatoarele precizari:
•Cele patru blocuri din vecinatate sunt construite conform autorizatiei de constructie si respecta legile in vigoare
•Nici o persoana nu a avut de suferit in urma incidentului
•Au fost sesizate imediat autoritatile competente care s-au prezentat la fata locului pentru evaluarea situatiei
•Am luat masurile necesare pentru a asigura zona si am chemat imediat constructorul si expertii autorizati pentru a evalua situatia
•Nici unul dintre cele 4 blocuri nu este in pericol, o evaluare preliminara demonstrand ca nu exista crapaturi sau fisuri in pereti. Totodata, fundatia blocurilor este mai adanca decat cea a zidului avariat.
•Pentru a asigura confortul locatarilor blocului din apropiere, acestia vor fi relocati pana la finalizarea structurii de rezistenta a ziduluipoziția zacaria legat de alunecarea de teren de pe strada islazului. locatarii unui bloc vor fi relocațiDe asemenea, dorim sa mentionam ca vom lua toate masurile, conform evaluarilor ulterioare ale expertilor, pentru a asigura siguranta locatarilor si ne vom asuma daunele materiale aparute’’, spun cei de la Zacaria.
Vezi AICI fotografii și imagini video cu alunecarea de teren de pe Islazului.

Ultima oră

Comentariul meu