tiff și ziua iei, cap de afiș al evenimentelor din weekend la sibiu. cum și unde ne distrăm în oraș

Chiar dacă FITS s-a încheiat, teatrul nu a părăsit orașul. În acest final de săptămână se joacă mai multe piese, iar filmul este și el la putere, la fel ca și concertele și petrecerile.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.tiff și ziua iei, cap de afiș al evenimentelor din weekend la sibiu. cum și unde ne distrăm în oraș

Festivalul Internațional HermannstadtFest
Locul de desfășurare al Festivalului este Cercul Militar și se întinde pe toate cele trei zile ale finalului de săptămână. Festivalul va fi prezentat de Traian Stoiță, Jana Coconeț și Minodora Dumitrean. Intrarea la evenimente va fi liberă, în limita locurilor disponibile. Programul complet aici.

TIFF 2017
Filmele proiectate la TIFF sunt cu siguranță punctul de atracție al acestui week-end. Cinefilii nu se vor plictisi, iar pentru cei care nu știu exact ce și când rulează, detalii se găsesc aici.

Ateliere și teatru la Gong
Teatrul Gong îi așteaptă pe micuții cu vârsta între 6 și 10 ani la Atelierul de…meșterilit, unde vor fi îndrumați de Aurelia Călinescu sâmbătă, de la ora 10 și 12.
Tot la Teatrul Gong se va juca ”Prințesele spion”, o piesă ce revine pe această scenă sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Detalii aici.tiff și ziua iei, cap de afiș al evenimentelor din weekend la sibiu. cum și unde ne distrăm în orașIa românească, sărbătorită la Sibiu
Acest final de săptămână este dedicat iei tradiționale. Sâmbătă și duminică sunt organizate evenimente de către Consiliul Județean Sibiu, despre care puteți afla aici.
În Muzeul ASTRA, pe tot parcursul week-end-ului sunt programate activități care sărbătoresc ia, dar și activități pentru copii. Detalii aici.

Ziua muzicii ușoare românești
Interpreți cunoscuți de muzică ușoară revin la Sibiu într-un concert ce va avea loc duminică, de la ora 19, la Redal Expo. Cine va cânta aflați de aici.tiff și ziua iei, cap de afiș al evenimentelor din weekend la sibiu. cum și unde ne distrăm în oraș

Expoziții
Dacă însă doriți să vedeți ceva inedit, la Casa Albastră sunt expuse Bibliile Baronului Samuel von Brukenthal. Detalii aici.
La Palatul Brukenthal puteți afla câte ceva despre istoria balului(detalii aici), iar dacă intrați, interesați-vă și de celelalte expoziții deschise aici.

Filme 3D
Cinema Arta are programate filme noi, majoritatea 3D. Așa că pentru o experiență nouă, vedeți programul proiecțiilor aici.

Ultima oră

Comentariul meu