radio guerrilla a mers la cna cu sibiul ca prioritate pentru extinderea rețelei

Reprezentanții Radio Guerrilla au mers în fața reprezentanților CNA ca să își prezinte planurile de extindere. Aceștia au mărturisit că din cele 14 frecvențe noi pentru care s-au înscris la concurs, trei sunt prioritare: Sibiu, Brașov și Iași.

Radio Guerrilla a depus miercuri la CNA cereri pentru 14 frecvente puse la bataie de Consiliu, din 11 orase din Romania, din care a ales cu prioritate trei frecvente, cele scoase la concurs in Brasov, Sibiu si Iasi. Postul de radio emite in acest moment in opt orase: Bucuresti, Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Reşiţa, Timişoara si Vaslui.
Mihai Doborovolski a prezentat in fata membrilor CNA, la un an de lansarea Radio Guerrilla, implinit in luna mai, bilantul reusitelor realizate de postul de radio in aceasta perioada.
„In primul rand ne-am pastrat promisiunile si am lasat radioul in mana celor care il fac. Actionari suntem doar noi, nu avem niciun alt grup de interese ascunse”, a spus Dobrovolski.
„Uitandu-ne peste ce am promis nu prea am gasit lucruri de care nu ne-am tinut de cuvant. Asa cum am promis am pastrat si poate chiar am livrat mai mult decat am promis continut editorial din prezentarea de acum un an. Avem cel mai mare si ingrijit continut cultural din radiourile comerciale si generaliste, am reusit sa impunem continut de calitate, spirit de calitate’’, a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu