video – mitichi la ’’interviuri pe față’’. totul despre feeric fashion week din acest an

Mai este puțin timp și începe unul dintre cele mai de notorietate evenimente culturale ale Sibiului. Creatorul Feeric Fashion Week și totodată unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de evenimente din lumea modei, Mitichi, este invitatul Ora de Sibiu, vineri, la ’’Interviuri pe față’’, în direct de la 12.00.

Agenda Culturală a Sibiului are în lista evenimentelor de top unul care anul viitor va ajunge la a zecea ediție. Feeric Fashion este cu siguranță unul dintre festivalurile ce aduc Sibiului o reclamă la nivel mondial cum nu prea multe astfel de evenimente reușesc să făcă.
Început în 2008, evenimentul își va consuma în acest an ediția cu numărul zece, așa că cei ce se ocupă de organizarea acestui adevărat festival al modei, au pregătit așa cum se cuvine ceea ce se numește Feeric Fashion Week.
Între 17 și 23 iulie, ora exactă în lumea modei internaționale se va da din Sibiu, fosta Capitală Culturală a Europei. Denumită de jurnaliști din presa internațională drept „cea mai creativă săptămână a modei din lume”, Feeric Fashion Week a pregătit un adevărat spectacol, atât pentru public cât și pentru ziariștii de profil și bloggerii de specialitate, în cea mai mare ediție a festivalului de până acum.video – mitichi la ’’interviuri pe față’’. totul despre feeric fashion week din acest anStăm de vorbă vineri de la 12.00, cu omul care a pus pe picioare Feeric-ul și l-a crescut de la an la an ajungând acum unul dintre evenimentele de profil importante pe harta mondială a modei.
Mitichi este invitatul nostru pentru o discuție ce se anunță mai mult decât interesantă, vineri la ’’Interviuri pe Față’’. De la 12.00 vom fi în direct dintr-o locație unde se va consuma un mic episod din grandiosul eveniment al modei.

Peste 50 de designeri și zeci de invitați din toate colțurile lumii vin la Sibiu pentru „cea mai creativă săptămână a modei” din calendarul internațional al evenimentelor de profil.

Ultima oră

Comentariul meu