FOTO - Autocar răsturnat și cel puțin 17 persoane rănite. Intervin și cei de la ISU Sibiu
FOTO - Arhivă

În autocarul ce s-a răsturnat vineri seară între Râșnov și Pârâul Rece se aflau aproximativ 40 de persoane. Sunt cel puțin 17 persoane rănite. La fața locului sunt peste 10 ambulanțe și intervin și cei de la ISU Sibiu.

Grupul de tineri venea de la Bucureşti şi se îndrepta către o cabană din zona Râşnov. În autocar erau 36 de pasageri şi şoferul. La locul accidentului se află patru autospeciale de transport vicitme multimple şi echipaje de intervenţie din judeţele Braşov, Sibiu, Prahova şi Covasna. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.  Şi Spitalul Ploieşti este pregătit să primească eventuale victime.Un autocar cu copii s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe drumul dintre Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, fiind activat planul roşu de intervenţie. Surse medicale au declarat că, în urma evaluării la faţa locului, medicii au stabilit că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare şi cinci în stare gravă – trei au traumatisme faciale şi două au traumatisme de coloană, anunță News.
Reprezentanţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au declarat că în autocar sunt 36 de persoane, două dintre acestea fiind încarcerate.FOTO - Autocar răsturnat și cel puțin 17 persoane rănite. Intervin și cei de la ISU Sibiu
La faţa locului, salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, trei ambulante SMURD, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple. De asemenea, au fost trimise la faţa locului şi şapte echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fiind trimise echipaje medicale din Braşov, Covasna, Sibiu şi Prahova.
Potrivit unoer surse medicale, două dintre cele 40 de persoane aflate în autocar au rămas încarcerate, dar sunt conştiente. Celelalte persoane au fost scoase din maşină. Autocarul s-a răstunat într-o parte, nu a căzut în prăpastie. Medicii evaluează starea de sănătate a celor din autocar pentru a vedea dacă este necesar transportul lor la spital. foto: Digi 24

Ultima oră

Comentariul meu