încă un șofer încarcerat în arestul ipj sibiu. a refuzat recoltarea de probe
FOTO: arhivă

Șoferul de 62 de ani în data de 20 iunie, în jurul orei 06,45, în municipiul Sibiu, a fost oprit în trafic pentru verificări de polițiștii rutieri pe strada Haţegului și a refuzat recoltarea de probe biologice, a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit că dreptul de a conduce al sibianului este suspendat, după ce, în cursul anului 2015, i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare.
Mai mult decât atât, sibianul emana un puternic miros de alcool şi de această dată, refuzând din nou recoltarea de probe biologice.
Astfel, pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
’’Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 22 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge’’, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu