adolescentul hoț de bicicilete din sibiu, expertizat neuropsihiatric

Minorul de 15 ani care în 7 iunie a fost identificat ca fiind unul dintre autorii mai multor furturi de biciclete de pe raza municipiul Sibiu, a fost dus la psihiatru de polițiștii sibieni.

Minorul în vârstă de 15 ani, sibian, a fost expertizat neuropsihiatric pentru stabilirea discernământului, rezultatul expertizei fiind acela că a acţionat cu discernământ cu privire la infracţiunile reţinute în sarcina sa.
Prin urmare, pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 21 iunie, să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat şi complicitate la furt calificat.
Reamintim că, la data de 7 iunie, poliţiştii sibieni au identificat un sibian în vârstă de 21 de ani şi minorul în cauză ca fiind presupuşii autori ai mai multor furturi de biciclete de pe raza mun. Sibiu, în perioada aprilie – mai 2017. În prezent, sibianul de 21 de ani se află în arest preventiv. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu