acum live video - tânărul din sibiu care a mers aproape 1.000 de kilometri pe jos a ajuns ”el camino de santiago’’. imagini în direct din spania (ora 20.30)

Sibianul Mihai Drăghici a terminat cu bine călătoria în celebrul pelerinaj către ”El Camino de Santiago’’. După aproape o lună de la plecarea în această incredibilă provocare acesta a ajuns la destinația finală. Marți de la 20.30, în direct din Spania, ne povestește cum a fost pelerinajul.

Mihai Drăghici a ajuns acolo unde peste 150.000 de oameni merg anual. Vorbim de pelerinajul către Santiago de Compostela, acolo unde tânărul din Sibiu a decis să meargă în urmă cu ceva timp. Cel care aproape zilnic ne-a ținut la curent cu tot ceea ce s-a petrecut pe drum și experiențele trăite, ne povestește ÎN DIRECT pe pagina noastră de Facebook, cum a fost acest pelerinaj. Puteți să îi adresați întrebări lui Mihai, în direct!

 

Ce este El Camino de Santiago
Anual, ajung pe jos la Santiago de Compostela peste 150.000 de pelerini şi aproape 3 milioane de turişti de pe toate continentele.
CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO Incredibila călătorie a sibianului Mihai Drăghici spre ”El Camino de Santiago”. VIDEO JURNAL zilnic
Drumul lui Iacob (în galiciană Camiño de Santiago și în spaniolă Camino de Santiago) este numit drumul străbătut de pelerini prin diferite țări ale Europei pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania. Camino de Santiago este o rută care se parcurge în medie într-o lună şi jumătate, pleacă din Franţa şi traversează Pirineii în Spania pentru a ajunge la marginea Europei, pe stânca unde odinioară se credea că se termină Pământul.

Ultima oră

Comentariul meu