UPDATE VIDEO FOTO și INFO – Iohannis și premierul Luxemburgului la Sibiu. PREȘEDINTELE a ajuns la Primărie

Președintele României, Klaus Iohannis va fi prezent sâmbătă la Sibiu. Alături de șeful statului este și premierul Luxembrugului, Xavier Bettel. Cei doi participă la ceremoniile aniversării a 10 ani de când Sibiul și Luxemburgul au fost Capitale Europene ale Culturii.

UPDATE ORA 11.25 – Premierul Luxemburgului a ajuns la Primăria Sibiu
PRIMUL MOMENT important al zilei este primirea Prim Ministrului Marelui Ducat de Luxemburg, Excelența Sa, domnul Xavier Bettel de către primarul Astrid Fodor.UPDATE VIDEO FOTO și INFO – Iohannis și premierul Luxemburgului la Sibiu. PREȘEDINTELE a ajuns la Primărie Aceasta la întâmpinat la intrarea principală a sediului Primăriei Sibiu. UPDATE VIDEO FOTO și INFO – Iohannis și premierul Luxemburgului la Sibiu. PREȘEDINTELE a ajuns la PrimărieLa 12.45 are loc primirea Președintelui României, Excelența Sa, domnul Klaus Iohannis la sediul Primăriei Sibiu (la intrarea principală) de către primarul Astrid Fodor.

PREȘEDINTELE a ajuns la Primărie
Klaus Iohannis a ajuns la primăria Sibiu. A fost primit de primarul Astrid Fodor.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Sâmbătă, președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul luxemburghez vor fi prezenți la Sibiu la manifestările culturale dedicate aniversării a 10 ani de la momentul „Luxemburg și Sibiu — capitale europene ale culturii”. Astfel, cei doi vor participa la ora 13.00, la ceremonia de decorare a directorului general al Teatrului „Radu Stanca”, Constantin Chiriac, și a directorului general al Teatrului Municipal din Esch-sur-Alzette din Marele Ducat de Luxemburg, Charles Muller, care va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu. Cei doi vor participa și la spectacolul „Șefele”, realizat în colaborare de Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu și Teatrul din Esch-sur-Alzette din Luxemburg.

Ultima oră

Comentariul meu