începe un nou weekend cu super evenimente la sibiu. cap de afiș este fits-ul

De week-end-ul care începe trebuie profitat la maxim. Este finalul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, așa că prindeți pe ultima sută de metri atmosfera de spectacol. Și nu ratați nici celelalte evenimente din oraș, pentru că merită.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.începe un nou weekend cu super evenimente la sibiu. cap de afiș este fits-ul

Ultimele zile de FITS
Vineri, a opta zi de Festival are un program plin cu spectacole de circ. Programul complet, aici. Ce e programat sâmbătă la FITS vedeți aici, iar pentru duminică, ultima zi, programul complet îl găsiți aici.

Sibiu Fringe Festival
Magia poveștilor va fi adusă pe scenele Sibiu Fringe de spectacole unicat și în premieră la Sibiu, spectacole ce oferă posibilitatea celor mici de a folosi arta ca mijloc de comunicare. Festivalul continuă până în 18 iunie, iar locațiile spectacolelor și programul lor, aici.

Concert Damian and brothers
Vineri, de la ora 20, la Sala Transilvania va începe un concert susținut de Damian and brothers. Invitați speciali sunt Smiley, Stefan Banica, Lora, Feli, Alina Eremia, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Connect-R.

Sport în Parcul Sub Arini
Cupa municipiului Sibiu la minifotbal se va desfășura sâmbătă și duminică, de la ora 9, în Parcul Sub Arini. 32 de echipe din partea instituţiilor şi serviciilor publice din Sibiu, precum şi din partea societăţilor comerciale şi companiile multinaţionale își vor disputa trofeul. Detalii aici
Tot sâmbătă, și tot în Parcul Sub Arini, are loc Sibiu Challenge, între ora 10 și 20. Vor fi amenajate 20 de spații sportive, unde iubitorii de mişcare au acces nelimitat şi gratuit. Detalii aici

Atelier de povești
Pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani se organizează Atelierul de creat povești. Diana Ribana îi va îndruma la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12.

Ultima oră

Comentariul meu