easy service la 10 ani - sibienii experți în prelucrarea inoxului produc componente pentru aproape orice marcă auto

În urmă cu 10 ani…visul fiecărui om de a merge pe cont propiu, de a avea propria afacere…l-am avut si eu.” Asa incepe povestea Easy Service, înfiinţată în anul 2007, cu scopul de a furniza pieţei specializate produse şi servicii cu un grad ridicat de calitate, într-un mod cât mai profesionist.

Astfel, Ioan Predatu a pornit la drum alaturi de  Liviu Constantin. La scurt timp s-a alaturat echipei si Ștefan Melinte. Easy Service s-a dezvoltat rapid, adaptându-se condiţiilor impuse de o piaţă din ce în ce mai riguroasă şi în continuă dezvoltare.

Relaţiile contractuale cu ţările vest-europene au oferit firmei prilejul de a lua contact şi, ulterior, de a achiziţiona tehnologii noi, de ultimă generaţie. Acest lucru a dus şi la perfecţionarea profesională a angajaţilor, care au învăţat să respecte şi să asigure calitatea produselor ce pleacă din fabrică spre pieţele externe. Firma oferă clienţilor produse de calitate la preţuri corecte, iar acest lucru a dus la dezvoltarea relaţiilor cu beneficiari externi, exportand produse in tari ca: Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Cehia, Slovacia, SUA, Mexic si China.

Cu un motto solid, ”Calitate, promptitudine, seriozitate”, compania Easy Service reușește să se mențină de 10 ani pe o piață în continuă creștere și cu o competitivitate acerbă.

În 2011, mai precis in 24 Septembrie a avut loc un moment de cotitură în activitatea comapniei, un incendiu de proportii curmand dezvoltarea societăţi pentru moment. Cu sprijinul tuturor partenerilor,clientilor şi furnizorilor, Easy Service a reusit sa depaseasca acest moment și să iși continue activitatea.

Easy Service se bazează pe o echipă de specialişti, care asistă clienţii în oferirea soluţiilor personalizate. Firma pune la dispoziţia beneficiarilor o gamă variată de produse, executând balustrade de inox pentru scări interioare, exterioare, balcoane, mobilier inox pentru fast food, restaurante, laboratoare patiserie-cofetărie, cât şi o gamă variată de confecţii metalice.

Easy Service realizează, de asemenea, dispozitive necesare producţiei de radiatoare pentru majoritatea marcilor de autovehicule. Astfel echipa Easy Service se poate simți mândră că aproape toate mărcile de maşini din piaţă au indirect şi ceva din munca ei.

Firma execută şi lucrări de reparaţii, recondiţionare şi relocare containere metalice şi construcţii modulare. Pe langa produsele  executate, Easy Service oferă şi servicii prestate cu maşinile-uneltele din dotare: Debitare laser, Debitare profile, Îndoire tablă, Roluire profile, Roluire table, Sudură MIG-MAG,TIG.

În prezent, parcul de utilaje este dotat cu un echipament de debitare cu laser, lucru ce permite Easy Service să abordeze confecţiile metalice la alt nivel de calitate. Debitarea cu laser este o tehnologie ce prinde tot mai mult teren si in industria din România, venind în sprijinul producătorilor din domeniul confecţiilor metalice prin creșterea calității și reducerea timpului şi a costurilor de producţie.

Algeco, Cadro, Plastic Systems, Bliss(Super Mama), Famatech, Hartmann  sunt doar o parte dintre partenerii cu care Easy Service lucrează încă de la înființare și continuă să colaboreze și după 10 ani de activitate.

CONTACT:  Punct de lucru Poplaca, zona Cărării FN Mobil: 0744360324, EMAIL: office@easyservice.ro, WEB: www.easy-service.ro

Ultima oră

Comentariul meu