video – noi imagini cu scandalul boureanu. ''knock out'' și a căzut lat

În spațiul on-line au apărut imagini noi de la scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu. Pe acestea se vede cum fostul parlamentar îl lovește pe polițist, iar agentul ripostează și el cu un pumn direct în figură.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat. Dosarul penal in rem pentru purtare abuzivă a fost deschis, miercuri, de către procurori, au declarat reprezentanţii Parchetului pentru agenţia de presă MEDIAFAX.
Totodată, până la ora transmiterii ştirii, procurorii nu au identificat o plângere care să fi fost depusă de iubita fostului deputat, Laura Dincă. Aceasta a precizat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că a depus o plângere, atât ea cât şi Cristian Boureanu, în care-i acuză pe poliţişti că i-ar fi agresat.
Fostul deputat a fost vizitat de către fratele său în arestul Poliţiei Capitalei, acesta declarând că Boureanu are probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap. „Era într-o stare nu foarte bună, fizic, se duce la dentist. Are dinţii scoşi, patru dinţi, două faţete căzute, e vânăt la ochi, la cap, dar psihic era bine”, a declarat Sorin Boureanu după vizită.

Şi iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a precizat, că a depus plângere împotriva poliţiştilor, pe care îi acuză că ar fi agresat-o în noaptea în care maşina în care se aflau cei doi a fost oprită de poliţie, în zona Aviatorilor din Capitală.

Ultima oră

Comentariul meu