acum live video – cinsprezece copii cu maltformații grave vor fi operați la polisano. detalii în direct

Spitalul Polisano va organiza o conferință de presă joi pentru a oferi mai multe detalii despre intervențiile chirurgicale ce vor avea loc zilele următoare, în beneficiul unor copii care suferă de malformații congenitale grave.

La conferință vor participa Conf. Dr. Victor Costache, director medical al Spitalului Polisano și Prof. Rob Martin, Preşedintele Societăţii Britanice de cardiologie pediatrică.
O echipă internațională de medici, condusă de Prof. Rob Martin, Preşedintele Societăţii Britanice de cardiologie pediatrică, va veni la Sibiu în prima parte a lunii iunie 2017 pentru a realiza o serie complexă de intervenții chirurgicale asupra a 15 copii din județele Sibiu, Alba, Brașov și Timiș care provin din familii care întâmpină dificultăți financiare, reprezentând cazuri sociale. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, Fundația Polisano împreună cu Spitalul European Polisano a invitat la Sibiu mai multe echipe de medici din Anglia și Suedia, care, alături de doctorii Spitalului European Polisano vor realiza intervențiile chirurgicale necesare. Costurile acestor intervenții urmează a fi acoperite în urma unei campanii inițiată de Fundația Polisano.

CLICK AICI SĂ VEZI ÎN DIRECT CONFERINȚA DE PRESĂ – JOI, ORA 12.00
Intervențiile chirurgicale sunt programate între 10 și 16 iunie, la Spitalul European Polisano din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu