Alpha Basketball Sibiu participă la Campionatul Național de Baby Baschet cu două grupe U10

Sibiul va fi reprezentat la Campionatul Național de Baby Baschet, care va avea loc la Mangalia, între 18-24 iunie, de două echipe U10 ale clubului Alpha Basketball Team.

Micuții baschetbaliști de la ABT s-au pregătit foarte bine în ultima perioadă și speră să obțină un loc cât mai bun la finalul competiției. Cu o săptămână înainte de startul întrecerii, cele două grupe au făcut o ultimă pregătire oficială, în cadrul unui turneu amical desfășurat împreună cu colegii lor de la CSU Sibiu. „Turneul micilor baschetbaliști: Lupii Alpha vs. Vulturii CSU” s-a desfășurat duminică, 11 iunie, la Sala Transilvania.
Copiii de la AlphaBasketball Team și CSU Sibiu au petrecut două ore pe parchetul Sălii Transilvania, într-o atmosferă extrem de plăcută, fiind încurajați din tribune de zeci de spectatori. Turneul s-a încheiat cu egalitate, fiecare echipă adjudecându-și câte o victorie.
„La invitatia Clubului ABT s-au întâlnit cele patru echipe de Baby Baschet care vor reprezenta Sibiul la cea mai importantă competiție dedicată lor – Campionatul National de baby și mini baschet Mangalia 2017 – unde sunt așteptate peste 120 de echipe din țară. În acest context, meciurile de duminică au reprezentat deopotrivă un moment plăcut, cât și un test util pentru zilele care urmează. Ne-am bucurat că cele două echipe ABT au fost susținute de un număr mare de copii de la grupele noastre de inițiere, cât și de părinți. Turneul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, unde fair-play-ul și bucuria jocului au primat. Sunt încrezător că ne vom întoarce cu rezultate bune și amintiri frumoase”, a declarat Alexandru Hulpuș, președintele Alpha Sport Team.
Clubul Alpha Basketball Team va reprezenta Sibiul, între 18 și 24 iunie, la Campionatul Național de Baby Baschet (U10), care se desfășoară pentru al treilea an consecutiv la Mangalia. Competiția reunește la start 113 formații, printre care și cele două echipe ABT, care vor fi conduse de pe margine de antrenorii Alexandru Hulpuș, Eduard Kirr și Cristina Trancă.
Formațiile ABT merg la Mangalia cu loturi de câte 12 jucători, după cum urmează:
* Alpha Basketball Sibiu 1: Paul Itu, Matei Florea, Elias Drăgan, Robert Carpovici, Raul Trihenea, Raul Burcea, Alex Suciu, Rareș Herciu, Sebastian Băcilă, Victor Achirei, David Dinescu, Eric Kriska.
* Alpha Basketball Sibiu 2: Mihnea Iridon, Mario Prodea, Luca Radu, Andrei Iancu, Filip Itu, David Cândea, Cristian Mustață, Alexandru Rotar, Bogdan Mihaiu, Matei Ianul, David Humonic, Tudor Purcar.Alpha Basketball Sibiu participă la Campionatul Național de Baby Baschet cu două grupe U10

Despre Alpha Basketball Sibiu
Alpha Basketball Sibiu este principala ramură sportivă a clubului AST (Alpha Sport Team), o subdivizie care se adresează copiilor și are în vedere introducerea și dezvoltarea abilităților fundamentale de joc ale acestora. Ne recomandă experiența de peste 10 ani privind inițierea celor mici în jocul de baschet, în tot acest timp, la cursurile și acțiunele pe care le-am desfășurat, participând peste 500 de copii din Sibiu. De cinci ani participăm cu elevii noștri la Campionatul Național de Babybaschet și MiniBaschet.
Alpha Sport Team s-a înființat în anul 2017 din dorința de a relua un proiect mai vechi adresat copiilor care vor să-și construiască un viitor în domeniul sportului. Clubul AST Sibiu își propune să ofere sesiuni de inițiere, formare și pregătire în jocurile de baschet, fotbal, volei, handbal sau schi și se adresează copiilor cu vârste începând de la 5 ani.

Ultima oră

Comentariul meu