update - adolescentul dispărut a fost găsit. valentin nicoale fălămaș s-a întors acasă

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 14 ani care a plecat fără știrea părinților de la domiciliul din municipiul Sibiu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

UPDATE – Valentin s-a întors acasă
Minorul disparut din mun Sibiu s-a intors singur la domiciliu. Vineri se va discuta cu familia pentru a se stabili toate circumstanțele dispariției.

ȘTIREA INIȚIALĂ
La data de 15.06.2017, în jurul orei 05,30, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că fiul său minor, FĂLĂMAŞ VALENTIN-NICOLAE, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în noaptea de 14/15.06.2017, într-o direcţie necunoscută.
Este posibil ca minorul să fi plecat de la domiciliu cu autoturismul familiei, marca Matiz, de culoare gri metalizat, cu numărul de înmatriculare SB 06 EMR.
Semnalmente : înălțime-1,68 m.; greutate-50 kg.; păr şaten, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; fată ovală, ten alb, constituție slabă.
Semne particulare: nu are.
La data plecării minorul purta un tricou de culoare portocalie; chilot tetra, de culoare albă; șlapi din plastic de culoare neagră cu roşu.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu