video – cel puțin șase morți și 64 de răniți în urma incendiu puternic de la grenfell tower din londra

Bilanțul morților în cazul incendiului avut loc marți dimineață la Grenfell Tower din Londra a ajuns la șase. Autoritățile spun că sunt și 64 de persoane rănite.

Un incendiu puternic a cuprins un bloc turn cu 24 de etaje şi peste 120 de apartamente de pe Latimer Road, în vestul Londrei, unde peste 200 de pompieri luptă împotriva flăcărilor de la etajul al doilea şi până în vârful turnului, relatează BBC News. Poliţia britanică a anunţat că cel puţin şase persoane au murit, iar bilanţul ar putea să crească. De asemenea, alţi 64 de oameni au fost duşi la spitale, 20 dintre ei fiind în stare critică, potrivit serviciului de ambulanţă al capitalei britanice. Cel puţin şase persoane au murit în incendiul din Grenfell Tower, iar bilanţul ar urma să crească, anunţă poliţia britanică, relatează Reuters. Poliţia metropolitană a anunţat miercuri că şase persoane au murit în incendiul devastator care a cuprins Grenfell Tower, în vestul Londrei.

Comisarul Stuart Cundy a declarat că poate să ”confirme şase morţi la acest moment, însă acest bilanţ este posibil să crească în cursul unei operaţiuni de recuperare complexă, care va dura mai multe zile”. Multe alte persoane primesc îngrijiri medicale, a adăugat Cundy.

Ultima oră

Comentariul meu