video – am fost la specialiștii în scaune de la sibiu. totul despre primul showroom deschis în oraș

Sibiul are de o săptămână un showroom special în care găsești cele mai bune scaune din oraș. Specialiști în acest domeniu, cei de la stuhle.ro au deschis un astfel de magazin pe strada Cârlova, iar miercuri mergem acolo ca să vă prezentăm locația și informații mai mult decât interesante.

Cu siguranță că cel puțin odată în ultimii ani ați investit sau ați cumpărat un scaun sau ați avut de gând să faceți o astfel de achiziție. Din păcate în Sibiu nu am avut un magazin specializat în comercializarea unor astfel de produse, dar situația s-a schimbat. Din 7 iunie, cei de la stuhle.ro au inaugurat primul showroom-ul de scaune din Sibiu. Acesta este deschis în cartierul Ștrand, pe strada Vasile Cârlova la nr 2A, peste drum de stadionul Voința și are program de luni până vineri, între 10-17.

Miercuri am prezenat în premieră informații și detalii despre acest magazin. Am stat de vorbă în direct cu un reprezentant al showroom-ului chiar de acolo din locația de pe strada Cârlova.video – am fost la specialiștii în scaune de la sibiu. totul despre primul showroom deschis în orașRares Lungu si Tiberiu Morariu sunt antreprenorii care, având experiență acumulată de peste șase ani în acest domeniu, au indentificat nevoia unui astfel de serviciu pe piața din Sibiu. Au început prin a-și prezenta ofertele de scaune profesionale din ușă în ușă, afacerea prinzând contur incet, dar sigur.
CITEȘTE ȘI: Specialiștii în scaune deschid primul showroom la Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu