live video – incendiu puternic în londra. treizeci de persoane duse la spital

Un bloc turn a fost cuprins în vestul Londrei, iar peste 200 de pompieri acționează pentru stingerea acestuia. Nu mai puțin de 30 de persoane au fost duse la spital.

Un incendiu uriaş a cuprins un bloc turn cu 27 de etaje şi peste 120 de apartamente de pe Latimer Road, în vestul Londrei, unde peste 200 de pompieri luptă împotriva flăcărilor de la etajul al doilea şi până în vârful turnului, relatează BBC News. Treizeci de persoane au fost duse la cinci spitale din capitala britanică, în urma incendiului.
Serviciul londonez de ambulanţă anunţă că 30 de persoane au fost conduse la cinci spitale din capitala britanică, în urma incendiului la un bloc în vestul Londrei, relatează The Associated Press, citată de News. Reprezentanţi ai ambulanţei au declarat că echipaje rămân la faţa locului, în timp ce pompierii continuau să lupte cu flăcările la această clădire de 27 de etaje.
Era neclar dacă înăuntru erau blocate persoane, scrie AP. La multe ore după izbucnirea incendiului, o coloană de fum era vizibilă de la depărtare. Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 1.00 (3.00, ora României) şi s-a extins repde la întreaga clădire.

Peste 20 de ambulanţe se aflau la faţa locului, dar şi 200 de pompieri şi 45 de vehicule de pompieri.

Ultima oră

Comentariul meu