sibienii care au aruncat gunoaie în albia oltului la boița, amendați de garda de mediu

Sibianul care a aruncat gunoaie în albia râului Olt la Boița, a fost sancționat de către Garda de Mediu. Acesta a primit o amendă în valoare de 2000 lei.

Comisariatul Gărzii Naţionale de Mediu Sibiu s-a autosesizat cu privire la incidentul desfăşurat în data de 10.06.2017 pe raza localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, privitor la abandonarea deşeurilor de materiale de construcţie în albia majoră a râului Olt, descărcare din remorca ataşată autoturismului marca Chevrolet, modelul Aveo, cu numere de înmatriculare SB 24 NED, inscripţionat în regim de taxi la operatorul local de taximetrie 924.
”Având în vedere faptul că pe adresa de e-mail a instituţiei au fost transmise numeroase instantanee foto ce dovedesc fără echivoc fapta produsă şi locaţia precizată, urmare a solicitării adresată companiei de taximetrie şi răspunsului prompt oferit de aceasta s-a identificat cu exactitate atât persoana responsabilă cât şi mijlocul auto folosit la transportul deşeurilor pe DN 7, în raza localităţii Boiţa. Drept urmare, persoana fizică identificată a recunoscut faptul că a recurs la abandonarea deşeurilor de materiale de construcţie (deşeuri de ambalaje folie, ţigle deteriorate, deşeuri de resturi lemnoase, etc.) generate ca urmare a reconstrucţiei unui acoperiş, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, conform prevederilor legislaţiei specifice privind regimul deşeurilor”, se arată într-un comunicat de presă remis către Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu