video țeapă la botez - au chefuit și au plecat fără să plătească consumația la restaurant

Scandal mare la un restaurant din municipiul Brăila. Cei care au arvunit localul pentru un botez, au refuzat să plătească consumația și meniurile pe motiv că nu au fost lăsați să chefuiască până în zori.

Toate au fost grozave până a apărut neînţelegerea cu ora de închidere a restaurantului din Brăila în care se organizase petrecerea. A fost atât de mare supărarea, încât clienţii n-au mai plătit nimic. Iar nota de plată e ceva: peste 5000 de lei. Patronul a făcut plângere la poliţie şi este decis să -şi recupereze prejudiciul în instanţă, anunță Digi24. Pentru petrecerea de botez de duminică seara, clienţii şi patronul restaurantului au avut o înţelegere verbală. Aici, în această înţelegere, apare prima neînţelegere: patronul susţine că le-a promis că ţine deschis până la 0.3.00 dimineaţa, clienţii spun că au citit pe uşă că programul e până la 06.00.
Dar nimeni nu s-a gândit la asta până când petrecăreţilor li s-a dat stingerea tocmai când ei se distrau mai bine. Când a venit şi nota de plată, semn clar că nu mai e loc de prelungit petrecerea, clienţii s-au enervat.
Clienţii au fost atât de nervoşi că li s-a stricat petrecerea, încât a fost nevoie de intervenția a patru polițiști.
Sorin Sandu, patronul restaurantului: „I-am eliberat bon fiscaL în valoare de 5110 de lei pe care l-am înmanat in faţa poliţiştilor şi pe care a refuzat să-l plătească”
Tatăl copilului botezat, cel care promisese să achite nota de plată, îşi susţine punctul de vedere: patronul nu a respectat programul.
„Vă duceţi la restaurant şi vă uitaţi pe uşă ce program au. Că au că au de la 5 până la 6 dimineaţa. Patronul, la ora 3 fără 20 ne-a dat afară. Şi atâta tot. Nu a fost absolut niciun contract. (Doar v-aţi înţeles? Verbal? Dar factura aţi plătit-o?) Care facură? (Cei 5110 de lei). Nu a fost nicio factură.„Am contactat un avocat, o să acţionez pe cale legală şi o să merg la poliţie să depun o plângere”, Sorin Sandu, patronul restaurantului.
„S-a constatat faptul că nu sunt reclamate fapte de natură penală sau contravenţională, aceştia fiind îndrumaţi să se adreseze instanţelor de judecată, fiind vorba de un contract civil”, spune Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Totuşi, botezul l-a costat ceva pe tatăl copilului: 500 de lei, cât a fost amenda pe care i-au dat-o poliţiştii pentru că, atunci când era supărarea mai mare, l-a înjurat pe patron. Video AICI.

Ultima oră

Comentariul meu