faurecia angajează 200 de oameni pentru fabrica de la tălmaciu

Francezii de la Faurecia au planuri de extindere a producției pentru fabrica din județul Sibiu. Astfel aceștia caută 200 de persoane pentru angajare în fabrica de la Tălmaciu.

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu peste 100.000 de salariaţi şi afaceri globale de 18,7 miliarde euro, are disponibile în prezent peste 200 de locuri de muncă la fabrica de ta­piserii auto din Tălmaciu, potrivit infor­maţiilor de la AJOFM Sibiu. Compania caută 120 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 80 de operatori confecţioneri industriali de îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice. Francezii au demarat producţia în unitatea din judeţul Sibiu în anul 2003, iar de-a lungul timpului aceştia au ajuns să deţină pe plan local mai multe fabrici de componente pentru industria auto.
VEZI ȘI: Locuri de muncă în Sibiu – Marquardt angajează
Francezii deţin în prezent pe piaţa locală fabrici la Tălmaciu (scaune auto), Craiova (sisteme de control al emisiilor), Mioveni (sisteme de interior), Râmnicu Vâlcea (scaune auto) şi Căteasca, judeţul Argeş (sisteme de interior).
LOCURI DE MUNCĂ ÎN SIBIU – VEZI AICI CE E DISPONIBIL
De altfel, fabrica de la Căteasca este cel mai nou proiect finalizat de Faurecia pe piaţa locală, în urma unei investiţii de 8 milioane de euro.

Ultima oră

Comentariul meu