drum modern de legătură între cartierele ștrand și turnișor. cum va arăta

Municipalitatea sibiană a demarat procedurile de efectuare a unui studiu de fezabilitate pentru realizarea unui drum de legătură între cartierele Ștrand și Turnișor.

Administrația locală face primul pas concret prin care cartierele Ștrand și Turnișor vor avea o legătură directă printr-o stradă modernizată și adaptată nevoilor de desfășurare a traficului rutier în condiții bune.
Primăria achiziționează un contract de realizare a unui studiu de fezabilitate pentru realizarea unui drum de legătură între cele două cartiere. În această fază municipalitatea cheltuie 22.000 de lei pentru acest SF.

Cum va fi viitorul drum de legătură
În caietul de sarcini se dau și detalii despre cum ar trebui să fie viitorul drum. Astfel partea carosabilă și a trotuarelor vor avea îmbrăcăminte asfaltică. Vor fi amenajate alveole, zone verzi și vor fi plantați arbuști. La toate intersecțiile se vor lua în considerare treceri la nivel pentru persoanele cu handicap locomotoriu. De asemenea se va proiecta o rețea de iluminat public și se vor realiza soluții pentru amenajarea unui canal colector pentru apele pluviale.drum modern de legătură între cartierele ștrand și turnișor. cum va arăta
Studiul de fezabilitate se va realiza în maxim 45 de zile de la semnarea contractului cu firma câștigătoare.

Ultima oră

Comentariul meu