italianul ispită de la ’’insula iubirii’’ este îndrăgostit de sibiu. a locuit aici șapte ani

Italianul Marco Passafaro de la show-ul tv difuzat de Antena 1 a locuit la sosirea sa în România chiar la Sibiu. A stat aici șapte ani și spune că e îndrăgostit pe viață de orașul nostru.

Printre cei șase bărbați care își vor băga coada în relațiile celor veniți pe insulă să-și testeze iubirea, se numără și italianul Marco. Tânărul cu trup zvelt, gata să-și amețească „prada” cu ce are mai bun în dotare, a vorbit despre experiența sa din Thailanda.
Pasionat de găti și mare iubitor de sport, cu 15 ani de înot în spate, ispita luptă zilnic pentru un vis mai vechi de al său:
„Sportul este o pasiune de-a mea. Îmi place foarte mult să înot, am făcut 15 ani de înot de perrformanță și îmi doresc mult să particip la campionate naționale. În acest scop mă antrenez zilnic, merg și la sală și fac exerciții care să îmi completeze pregătirea pentru concursuri.
Un alt hobby este gătitul. Îmi place foarte mult să pregătesc mâncare italienească – pastele sunt pasiunea mea. Însă fac acest lucru mai mult pentru prieteni, eu trebuie să am grijă, dacă vreau sa rămân în formă J. Tot la capitolul hobby-uri, îmi plac foarte mult mașinile, arhitectura și design-ul. Mi-ar fi plăcut foarte mult să urmez cursurile Facultății de Arhitectură, deși a fost interesantă și cea Științe Politice pe care am absolvit-o la Milano.
Sunt mândru de mai multe lucruri pe care le-am făcut, dar consider că acelea rămân în trecut și întotdeauna cea mai mare provocare este următoarea. Mereu cea mai mare realizare este cea care va veni”.italianul ispită de la ’’insula iubirii’’ este îndrăgostit de sibiu. a locuit aici șapte ani

Îndrăgostit de Sibiu
Marco are 37 de ani şi este la prima apariţie în reality-showul ”Insula iubirii”. El este un antreprenor italian, stabilit în România în urmă cu şapte ani chiar la Sibiu.”M-am născut în Milano, însă de zece ani sunt în România. Şapte ani am locuit în Sibiu, de trei ani sunt în Bucureşti. A fost o alegere profesională. Tatăl meu avea o afacere aici, eu am venit în vacanţă, mi-a plăcut mult şi am rămas. Poporul ăsta practic m-a înfiat, m-am regăsit în tot ce am găsit în ţara asta. Locul meu preferat din România este Sibiul: îmi place mult oraşul, e diferit de Milano, unde e agitaţie mare. Milano se apropie mult de Bucureşti”, a povestit, la un moment dat, Marco.

Ultima oră

Comentariul meu