video foto fits 2017 - prima zi s-a încheiat cu un superb foc de artificii. programul pentru weekend e variat

Zece zile de megaspectacole, piese de teatru inedite, spectacole de stradă fabuloase. Cea de a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a început vineri seară. Urmează 503 evenimente din sfera artelor spectacolului, conferințe, expoziții și evenimente speciale în 71 de spații, cu reprezentanți din 72 de țări și invitați speciali care vor primi din partea festivalului recunoașterea și cinstirea excelenței lor culturale.

Spectacolul de deschidere de vineri seară din Piața Mare, a fost atracția primei seri. O companie din Germania a prezentat cel mai important spectacol european de acrobații pe sârmă la înălțime. Seara s-a încheiat cu deja tradiționalul foc de artificii.

 

A doua și a treia zi a Festivalului vor fi la fel de interesante. Piese de teatru, concerte și expoziții vor fi organizate în deja cunoscutele locații- Piața Mare, Nicolae Bălcescu, Teatrul Național Radu Stanca- dar ți în locații neconvenționale- Academia Forțelor Terestre, Biserica Fortificată Cisnădioara, Colegiul Național Octavian Goga.
Programul complet al Festivalului Internațional de Teatru îl găsiți aici.
Accesul publicului la evenimentele de stradă programate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este gratuit. Pentru spectacolele de interior, accesul se face pe baza tichetelor emise la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17, în următorul interval: zilnic,de la ora 9:00 – 20:00, până în data de 18 iunie, inclusiv. Bilete pot fi achiziționate și online, prin portalul www.eventim.ro, sau din reţeaua naţională a magazinelor Germanos, Orange şi Vodafone, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Ultima oră

Comentariul meu