weekend cu super evenimente la sibiu. începe și fits 2017

Începe unul din cele mai tari week-end-uri. E plin de evenimente care mai de care mai interesante. De la teatru, la dans, la lansări de carte, la petreceri în cluburi. Toate gusturile vor fi satisfăcute.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.

Începe FITS 2017
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este cu siguranță atracția acestui week-end. Spectacolele de teatru, dans, conferințe și întâlniri, focuri de artificii… Programul îl găsiți aici.

Filme bune la Arta
În perioada 9 – 15 Iunie 2017, Cinema Arta Sibiu pregătește o nouă serie de filme. Printe aceste filme se număr și Rabbit School, un film de animație și familie care a fost lansat chiar în acest an pe 17 martie 2017. Detalii aici.

Relaxare la o piscină sau un ștrand din Sibiu
Dacă vremea este de partea noastră, iar soarele timid, își face apariția încet, încet sibienii se pot răcori deja, pe marginea unei piscine, bucurându-se de soarele care abia ce a început să „iasă prin oraş”. Iată câteva dintre cele mai populare piscine și ștranduri din județul Sibiu, unde putem să ne „bălăcim” și în acest an. DETALII AICI.

Teatru pentru copii
Sibiu Fringe Festival își deschide larg porțile pentru iubitorii de teatru, în perioada 9-18 iunie, 2017. O parte din spectacolele ce se vor juca în cadrul festivalului vor fi dedicate copiilor. Magia poveștilor va fi adusă pe scenele SIBIU FRINGE de spectacole unicat și în premieră la SIBIU, spectacole ce oferă posibilitatea celor mici de a folosi arta ca mijloc de comunicare. Programul aici.

Lansare de carte plină de emoții

Sâmbătă de la ora 11 la sediul Asociației UCOS, Nicoleta Todirișca, o tânără cu nevoi speciale, își va lansa prima culegere de texte. Nu trebuie pierdut acest eveniment, iar detalii găsiți aici.

Distracție la Arena Platoș
O alternativă pentru petrecerea timpului liber este Arena Platoș. Complexul de vară de aici are pregătite atracții atât pentru copii cât și pentru părinții și bunicii lor. Ce puteți face în păltiniș, aflați de aici.

Ziua Părionților de Îngeri
Duminică 11 iunie, orele 17:30, în curțile interioare ale Palatului Brukenthal, va avea loc cea de a 10-a ediție a „Zilei Părinților de Îngeri”.
Desfășurat concomitent în peste 15 oraşe din România, Anglia, Franţa și Germania, acesta este singurul eveniment din țara noastră și cel mai mare din lume, dedicat memoriei copiilorplecaţi prea curând dintre noi.
La orele 18:00, din grădina Palatului Brukenthal vor fi lansate baloane colorate, unul dintre ele purtând numele Elisabethei Sophia, fiica lui Samuel și Sophia Katharina von Brukenthal, decedată la vârsta de 4 ani.

Ultima oră

Comentariul meu