VIDEO - FOTO Trei tineri din Sibiu au construit Selfie Mirror Photobooth, ultima ”fiță” pentru petreceri

Ce pot face trei tineri pasionați de calculatoare și electronică? Își pun mintea la contribuție și dezvoltă o ”mașinărie” care deja e nelipsită de la petrecerile din Sibiu și e din ce în ce mai cunoscută și în țară. Selfie Mirror Photobooth se numește aparatul de fotografiat imens care îți poate posta pozele în timp real pe Facebook.

Idee inedită, dar împrumutată
Horia, Paul și Alexndru au 28 de ani și sunt pasionați de calculatoare și evident, de tehnologie. Pentru că selfie-urile sunt la mare modă s-au gândit că ar putea dezvolta o afacere care să folosească acest concept. Au găsit ceva filmulețe pe internet despre Selfie Mirror, dar de acolo până la conceptul final, 100% sibian a mai trecut ceva vreme.
”De pe internet ne-am inspirat ca idee, dar ceea ce am realizat noi este 100% idee originală. Vorbim aici de aspectul Selfie Mirror-ului nostru, de soft, care a fost creat în totalitate de noi. În plus, din câte știu, am fost primii din țară cu un Photobooth cu oglindă”, explică Alexandru.

VIDEO - FOTO Trei tineri din Sibiu au construit Selfie Mirror Photobooth, ultima ”fiță” pentru petreceriCe e Selfie Mirror Photobooth
Selfie Mirror Photobooth este de fapt o cabină foto, dar mult îmbunătățită. Display-ul este o oglindă cu touchscreen în care cei care doresc să își facă un selfie se pot vedea. Pozele pot fi aranjate în diferite colaje, iar pentru împătimiții rețelelor sociale, există o opțiune în plus: fotografiile pot fi postate în timp real pe Facebook.
Cei care vor să rămână și cu o amintire palpabilă, pozele se pot printa și li se poate atașa chiar un magnet.
Photobooth-ul este model landscape, tocmai pentru a putea încăpea cât mai multe persoane în poză. Recordul este de 60 de persoane, fotografie realizată la o petrecere de firmă.

VIDEO - FOTO Trei tineri din Sibiu au construit Selfie Mirror Photobooth, ultima ”fiță” pentru petreceriSe dezvoltă o franciză

Photobooth-ul sibienilor se poate închiria pentru petreceri de orice fel. Costul pentru un pachet minim de două ore este de 200 de euro, la care se adaugă 50 de euro pentru fiecare oră în plus. Petrecăreții în schimb pot face poze nelimitat.VIDEO - FOTO Trei tineri din Sibiu au construit Selfie Mirror Photobooth, ultima ”fiță” pentru petreceri
Și pentru că afacerea merge bine, cei trei sibieni pun bazele unei francize. Au vândut deja sistemul unor belgieni, urmând ca numele lor să ajungă în curând și în Suceava.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu