video foto am găsit cea mai bună înghețată din sibiu. green gelato este afacerea de familie a doi frați

Din multitudinea de oferte de înghețată sibienii pot alege una produsă local, doar din ingrediente naturale, bio. Green Gelato este marca de înghețată dezvoltată de doi frați din Sibiu și produsă în laboratorul familiei.

Frații Mustiață sunt ingineri în industria alimentară, și așa s-au hotărât să deschidă o afacere în domeniul înghețatei. ”Eu am lucrat în acest domeniu, i-am ajutat pe alții să deschidă afaceri cu înghețată, până când am hotărât să facem un bussiness al nostru. Am investit 40.000 de euro în laborator și am început producția”, povestește Rareș, unul din cei doi frați și aociați.

Arome naturale și fructe proaspete
Green Gelato produce înghețată cu 20 de arome, toate naturale. ”Aromele le luăm din Italia, dar toate sunt bio. De exemplu, fisticul provine din zone controlate, la fel ca și alunele de Piemonte care sunt certificate bio”, spune Rareș Mustiață.video foto am găsit cea mai bună înghețată din sibiu. green gelato este afacerea de familie a doi frațiConsistența unică a înghețatei este dată de laptele, smântâna și frișca folosite, la fel, toate bio și de la producători din județul Sibiu. La preparatele din fructe cei doi sibieni folosesc doar fructe proaspete, de sezon, cumpărate din piața Cibin de la țăranii din județ.

Rețete proprii
Aromele cele mai apreciate sunt cele de iaurt, vanilie, fistic și alune, dar nici ciocolata sau cele de fructe nu sunt ocolite.video foto am găsit cea mai bună înghețată din sibiu. green gelato este afacerea de familie a doi frațiRețetele după care este făcută înghețata au fost dezvoltate de frații Mustiață și vor să rămână secretul familiei. ”Deocamdată nu avem alți angajați, dar dacă în anii viitori ne vom extinde, rețeta o vom ști doar noi, deoarece consistența și gustul înghețatei noastre sunt unice. Cine a gustat-o nu a găsit diferențe față de cunoscuta gelato italiană”, spune Rareș.

Înghețată, dar și sucuri, limonade și socate
Green Gelato se vinde la terasele și pensiunile din județ și pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.video foto am găsit cea mai bună înghețată din sibiu. green gelato este afacerea de familie a doi frațiPe lângă înghețată, în laboratorul fraților Mustiață se produc și siropuri naturale, limonade și socată. Evident, și acestea sunt obținute din materie primă bio de la producători locali. ”Înghețata o distribuim doar în județul Sibiu, dar siropurile le trimitem și în Mureș, Alba și urmează și Constanța”, spun frații sibieni.video foto am găsit cea mai bună înghețată din sibiu. green gelato este afacerea de familie a doi frațiSibienii consumă tot mai multă înghețată și își doresc arome noi care să îi răcorească. De aceea, frații Mustiață lucrează acum la o rețetă de înghețată cu vin marsala.

YouTube video

Și pentru că cele aproximativ 50 de kg de înghețată produse zilnic nu mai sunt suficiente, Green Gelato se va extinde în viitorul apropiat și la evenimentele organizate în oraș. Îi găsiți pe băieți la telefon (0747) 423 454.

Ultima oră

Comentariul meu