UPDATE FOTO - Străzi și mai multe gospodării inundate în municipiul Sibiu și la Avrig. Intervin cei de la Apă Canal

Sistemul de canalizare de pe câteva străzi din Sibiu nu a mai făcut față ploii torențiale care a căzut în această dimineață. Angajații de la Societatea Apă-Canal au intervenit pe străzile Hațegului și Maramureșului din cartierul Ștrand, acolo unde apa de pe stradă a ajuns la câțiva zeci de centimetri și câteva subsoluri ale blocurilor au fost și ele umplute cu apă.

UPDATE – Sunt inundații și în Avrig
Cei de la ISU Sibiu au anunțat că efectuează interventii de evacuare a apei din subsoluri in Agnita, la doi operatori economici si doua gospodării particulare.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Strada Carpenului a fost și ea afectată de ploile puternice. 5 pivinițe de aici au fost inundate.
Pe lângă cantitatea mare de apă ce a căzut într-un timp foarte scurt, o mare parte din vină pentru inundarea carosabilului o au și sibienii. UPDATE FOTO - Străzi și mai multe gospodării inundate în municipiul Sibiu și la Avrig. Intervin cei de la Apă Canal”Noi recomandăm mereu ca cetățenii să își instaleze clapete antiretur care permit circularea apei dinspre locuințe către canalizare, dar nu și în sens invers. Mare parte din sibieni nu le-au instalat, și de aici refulările. În plus, canalizarările se înfundă cu tot felul de obiecte aruncate. Găsim de la bureți, la haine, la cârpe….”, spune Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al societății Apă-Canal Sibiu.UPDATE FOTO - Străzi și mai multe gospodării inundate în municipiul Sibiu și la Avrig. Intervin cei de la Apă CanalAngajații Apă-Canal intervin cu 4 utilaje și cu echipe de muncitori. UPDATE FOTO - Străzi și mai multe gospodării inundate în municipiul Sibiu și la Avrig. Intervin cei de la Apă CanalFoto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu