șoferi băuți la volan în sibiu. unul pe coposu și celălalt pe islazului
Foto: Arhivă

Cei doi șoferi au fost prinși că mergeau cu mașina sub influența băuturilor alcoolice în mini vacanța ce tocmai s-a încheiat. Ambii conducători auto au acum dosare penale.

Primul conducător auto care a fost identificat conducând sub influenţa alcoolului, este un sibian în vârstă de 23 de ani care, în data de 3 iunie, în jurul orei 01,30, a condus autoturismul pe Bulevardul Corneliu Coposu din mun. Sibiu, având o alcoolemie în aerul expirat de 0,61 mg/l.
În prezent, sibianul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legal admisă.
În data de 4 iunie, în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, pe strada Islazului, un alt sibian, în vârstă de 50 de ani, a fost identificat la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legal admisă.foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu