peste 140 de solicitări pentru isu sibiu în minivacanța de rusalii. printre ele și salvarea unui câine
FOTO - Arhivă

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stingerea a trei incendii, deblocarea ușilor a două locuințe, salvarea victimelor a cinci accidente rutiere, dar și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 72 de persoane cu probleme medicale.

Alte 63 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
Miercuri, 31.05.2017, la ora 08.57, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, strada Calea Dumbrăvii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în camera serverelor la o societate comercială. Incendiul a fost lichidat imediat de către echipajele de pompieri sosite la locul evenimentului, astfel încât acesta a deteriorat un acumulator UPS, echipamente şi zugrăveala. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs la un acumulator defect.
Joi, 01.06.2017, la ora 12.16, Punctul de Lucru Dumbrăveni a intervenit în localitatea Dumbrăveni, strada Timotei Cipariu, pentru salvarea unui câine căzut într-un bazin decantor.
Tot joi, însă la ora 21.06, Punctul de Lucru Avrig a intervenit în municipiul Avrig, strada Bisericii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Incendiul a cuprins acumulatorul, instalaţia electrică, capota și ornamente din plastic din zona compartimentului motor. De asemenea, la ora 21.44, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, strada Fabricii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un centru de colectare deşeuri. Au ars aproximativ 200 kg resturi menajere, fără alte pagube materiale.
Echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea ușilor a două locuințe din municipiul Sibiu, dar și pentru transportul unei persoane supraponderale.
Detaşamentul de Pompieri Sibiu a asigurat în zilele de 02, 03 și 04 iunie, măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor pe timpul aterizării și decolării unui avion militar la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu