locuri de muncă în sibiu - marquardt face angajări

Una dintre cele mai mari companii din Sibiu face angajări în cadrul extinderii activității și va recruta 110 montatori de subansamble, care își vor derula activitatea în fabrica din Zona Industrială Vest.
Compania care face angajări este producătorul de echipamente electronice pentru industria auto Marquardt Schaltsysteme SCS, filiala locală a grupului german Marquardt, care oferă locuri de muncă stabile și avantajoase.
Compania caută 110 montatori subansamble, sculeri-matriţeri, analişti de calitate, şefi de schimb precum și ingineri automatişti, ingineri electronişti, ingineri de producţie și specialişti în mentenanţă.
Pentru posturile de montatori subansamble, compania caută absolvenți de studii medii cu disponibilitatea de a lucra în 3 și 4 schimburi, cărora le asigură școlarizarea, pregătirea profesională și sprijin pentru obținerea calificărilor și pentru dezvoltarea în carieră.locuri de muncă în sibiu - marquardt face angajări

Marquardt este al doilea mare angajator din Zona Industrială Vest Sibiu și în același timp unul dintre cei mai vechi, care activează în Sibiu din 2006. Compania Marquardt se preocupă intens de dezvoltarea unui sistem de avantaje și beneficii pentru menținerea satisfacției angajaților.

Bonuri de masă, transport gratuit, beneficii și bonusuri

Marquardt are o politică bine stabilită de asigurare a satisfacției angajaților. Compania a dezvoltat în cei 11 ani de la deschiderea fabricii din Sibiu un sistem foarte avantajos de beneficii pentru angajații săi.
Printre cele mai importante avantaje oferite de firmă angajaților din producție se numără transportul gratuit la și de la locul de muncă, ceea ce scutește angajații de cheltuieli și de căutarea unor mijloace de transport în rețeaua județeană.
Marquardt ofera angajaților și bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi, fiind primul angajator care a crescut la acest nivel, ceea ce asigură angajatului completarea veniturilor cu 315 lei. Compania mai are pentru angajați și o cantină cu prețuri avantajoase.locuri de muncă în sibiu - marquardt face angajări

Acestor beneficii li se adaugă sporuri pentru lucrul în patru schimburi și pentru orele de noapte, plus bonusuri de producție și de calitate pentru angajații care muncesc susținut. Anual angajații primesc al 13-lea salariu și au asigurate renegocieri salariale, ceea ce constituie un sistem de sprijinire a angajaților pe care puține companii din zonă îl au.
Toate aceste beneficii sunt câștigate de angajații care muncesc foarte bine în mod constant. Reprezentanții Marquardt au anunțat că obiectivul companiei este angajarea unor muncitori care își fac treaba cu seriozitate. Firma insistă că seriozitatea și munca perseverentă, de calitate, sunt singurele care conduc la câștiguri atractive: «Angajații care muncesc toate zilele lucrătoare dintr-o lună, care depun o muncă de calitate și  își îndeplinesc norma sunt răsplătiți cu bonusuri care rotunjesc veniturile. De aceea deviza campaniei de recrutare este “Muncești bine – Câștigi bine”».
În afară de avantajele și câștigurile salariale, Marquardt oferă tuturor angajaților și un set de beneficii constând în reduceri pe baza legitimației de angajat la achiziționarea a diverse servicii și produse ale unor terți comercianți. Printre aceste beneficii, cele mai apreciate sunt reducerile oferite la analizele și consultațiile medicale la diverse clinici sau cabinete stomatologice și oftalmologice. O altă categorie de beneficii o reprezintă reducerile la serviciile oferite de firme de service auto, agenții de turism, săli de sport, restaurante, magazine și hiper-marketuri, de unde angajații pot cumpăra cu reducere produse începând de la cele alimentare, de uz gospodăresc, mobilier, jucării și cărți până la materiale de construcții. 

Angajările se pot face contactând reprezentanții companiei la telefon 0269 – 50.55.05. O altă metodă este depunerea CV-ului în casetele speciale amenajate la primăriile din județ sau trimiterea CV-ului la email jobs@marquardt-ro.com. De asemenea puteți aduce CV-ul la sediul firmei Marquardt, în Sibiu, Zona Industrială Vest, str. Munchen nr. 2.

Ultima oră