Hoți de biciclete arestați de poliție la Sibiu. Au dat șase lovituri

În data de 7 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au identificat și prins autorii mai multor furturi de biciclete comise pe raza municipiului Sibiu. Este vorba de un tânăr de 21 de ani și un adolescent de 15 ani.

În urma activităților investigativ – operative și de cercetare penală, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat și prins autorii mai multor furturi de biciclete săvârșite în perioada aprilie – mai 2017, pe raza municipiului Sibiu.
Este vorba despre doi sibieni, unul în vârstă de 21 de ani, celălalt, minor, în vârstă de 15 ani, ambii domiciliați în municipiul Sibiu, care, în perioada menționată, au săvârșit 6 furturi de biciclete.
Față de sibianul în vârstă de 21 de ani, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță pe o durată de 24 de ore, urmând ca, în data de 8 iunie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și complicitate la furt calificat.
Totodată, minorul va fi prezentat Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea expertizării psihiatrice pentru stabilirea discernământului în comiterea faptelor.
Ca rezultat al activităților operative efectuate, polițiștii sibieni au identificat și ridicat un număr de patru biciclete, urmând a se continua cercetările pentru stabilirea provenienței acestora. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu