foto - la păltiniș se (re)deschide cel mai tare funpark de vară din zona sibiului

Chiar dacă deja am intrat în sezonul de vară, Arena Platoș nu rămâne pustie. Complexul de vară de pe pârtia de schi este pregătit pentru distracția cu multe grade cu plus.

Atracţii pentru toate vârstele
Săniuțele de vară vor fi cu siguranţă principalul punct de atracție al complexului. Acestea rulează pe un tobogan din fibră de sticlă construit de-a lungul pârtiei A, pârtia principală a Arenei Platoș pe timp de iarnă. Traseul are mai multe curbe și denivelări și o lungime de circa 650 de metri. Accesul în vârf se face cu telescaunul iar săniuța se manevrează cu ajutorul unei manete de frânare.
Tiroliana are o lungime de mai bine de 900 de metri iar traseul ei este un zig-zag de-a lungul și de-a latul aceleiași pârtii. Cu mai multe stații intermediare și acces ușor în vârf cu telescaunul, tiroliana devine astfel atractivă pentru toate categoriile de vârstă.
Fără alte feluri de intervenţii asupra solului, ci doar prin folosirea terenului aşa cum este, s-a amplasat un teren de fotbal gonflabil, pe care jucătorii vor intra desculţi, suprafaţa fiind udată înaintea fiecărui joc.foto - la păltiniș se (re)deschide cel mai tare funpark de vară din zona sibiuluiSunt deja montate şi 4 trambuline elastice, închise cu plasă, pe care se va putea sări cât de sus poate fiecare.
O pernă gonflabilă pentru sărituri- una dintre cele mai noi atracţii pe plan mondial, va fi instalată la Arena Platoş. Este vorba despre un sac gonflabil de tip fagure care permite sărituri de până la 6 metri.
Copiii au şi ei „terenul” lor, tot gonflabil. Vor avea parte de topogane, tuneluri, scări, toate din material PVC.
Cătărătorii se vor antrena în zona amenajată din pădure. Niciun copac nu a fost tăiat, traseele fiind construite în funcţie de aranjamentul arborilor.
Pentru copii este amenajată o Alee cu Poveşti, unde se vor putea juca cu animale, pentru cei mai mari se vor organiza drumeţii prin pădure, iar cicliştii vor fi cu siguranţă încântaţi, pentru că pentru ei s-ai amenajat deja două trasee, unul de cross-country și unul de downhill.
Cei care doresc să meargă cu cortul vor avea un loc de campare, dar şi locuri special amenajate pentru grătar.

Senzații tari și grădiniță pentru copii
Cei care vor să vadă zona de sus o pot face dintr-o parapantă. Tot ce ua de făcut este să îi contacteze pe cei care organizează astfel de distracții și să își facă o programare.
Și cât timp părinții încearcă senzații tari copiii lor vor fi în siguranță la grădinția în aer liber unde vor avea parte de activități specifice fiecărei vârste în parte.foto - la păltiniș se (re)deschide cel mai tare funpark de vară din zona sibiului

Și prețurile sunt pentru toți
În luna iunie complexul va fi deschis doar sâmbăta și duminica de la ora 10 la 19. În iulie și august programul va fi de luni până vineri între 11 și 18, iar în week-end de la 10 la 19.
Prețurile sunt și ele concepute, la fel ca iarna, pentru categorii de vârstă. Astfel, un abonament pe o zi cu acces nelimitat la toate atracțiile costă 65 de lei pentru copii, 85 de lei pentru adulți și 80 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.
Se fac reduceri pentru grupurile mai mari de 10 persoane, iar grădinița pentru copii costă 25 de lei pentru o oră.

Ultima oră

Comentariul meu