update - radu maricuța prins băut la volan. fiul fostului primar din șelimbăr a fugit de poliție
Radu Maricuța alături de tatăl lui, Daniel Maricuța. Foto: Libertatea.ro

Fiul fostului edil din Șelimbăr a pus pe jar toată poliția rutieră în noaptea de duminică spre luni. Radu Maricuța nu a oprit la un filtru de poliție pe Siretului și a fost prins abia la intersecția DN1 cu drumul ce leagă Șelimbărul de Cisnădie.

Radu Maricuța a sfidat poliția în noaptea de duminică spre luni. Băut fiind, fiul lui Daniel Maricuța a refuzat să oprească la semnalele de oprire ale unui echipaj de poliție și a demarat în trombă în momentul în care un agent i-a făcut semn să oprească pe strada Siretului. Bazându-se pe faptul că are o mașină puternică (un Infinity), Radu a crezut de cuvință că mai bine încearcă să scape basma curată fugind de poliție. Norocul i-a fost ”retezat” chiar unde se aștepta mai puțin. Maricuța a fost prins la intersecția DJ105 cu DN1 în apropiere de Șelimbăr. Acolo l-a așteptat un alt echipaj de poliție și nu a mai avut ce să facă. ’’Azi noapte în jurul orei 3.10 în municipiul Sibiu pe strada Siretului, un echipaj de poliție rutieră a efectuat un semnal de oprire unui autoturism aflat în trafic. Șoferul autoturismului a refuzat să oprească și a fugit de la fața locului. A fost identificat mai târziu, fiind oprit de un alt echipaj de poliție la intersecția DJ105 cu DN1. Este vorba de un tânăr de 24 de ani din Șelimbăr. Acesta a avut o alcoolemie de 0,59 la testarea cu aparatul etilotest. A fost condus apoi la Spitalul Județean Sibiu unde i s-au recoltat două probe biologice’’, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu.
Fiul lui Maricuța s-a ales cu dosar penal pentru coducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile publice.
Maricuța junior se îndrepta spre casă în momentul în care polițiștii au reușit să îl blocheze în trafic chiar în apropiere de Șelimbăr. După ce inițial a refuzat să oprească pe Siretului și a ales să fugă, Radu Maricuța a folosit varianta de a merge prin Cinsădie și apoi spre casă. Numai că polițiștii au anticipat acest lucru și au reușit să îl oprească în trafic.

update - radu maricuța prins băut la volan. fiul fostului primar din șelimbăr a fugit de poliție
Radu Maricuța a fost văzut în ultima vreme ieșind din ce în ce mai des cu Daniela Crudu. Foto: Can Can

Nu e la prima ispravă
Radu Maricuța nu este la prima abatere la volan. Fiul fostului primar a avut permisul reținut în 2014 pentru că a mers cu viteză mult peste limita legală. De asemenea acesta ar mai fi avut de atunci și până în prezent mai multe sancțiuni în postura de șofer, unele dintre ele fiind pentru că ar fi mers cu un autoturism cu verificarea ITP expirată sau pentru că nu ar fi purtat centura de siguranță.

Și tatăl lui a rămas fără permis în 2015
Daniel Maricuța, tatăl lui Radu, a rămas și el fără permis de conducere în 3 iulie 2015. Atunci a fost prins că mergea cu mașina pe contrasens, iar un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta și l-a sancționat conform legii. Maricuța a contestat decizia în instanță, dar a pierdut procesul și a rămas cu sancțiunea de suspendare a permisului pentru 60 de zile. Foto: Libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu