weekend-ul continuă cu super evenimente la sibiu. distracție prelungită în oraș

Și în acest weekend, avem o gamă variară de distracție atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Nici cei mici nu vor fi neglijați, se vor putea distra, urmărind piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

 Super petreceri în Cotton Pub și pe terasă vineri, sâmbătă și duminică

Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracție în continu sâmbătă și duminică la party pe terasa pub-ului.

weekend-ul continuă cu super evenimente la sibiu. distracție prelungită în oraș

Și pentru că suntem deja în sezon estival, cei de la Cotton au petreceri pe cea mai faină terasă din oraș. Astfel vineri, sâmbătă și duminică sunteți așteptați la „Terrace Party” cu DJ Rares L.. Puteți face rezervări la telefon 0752.268.866.

Finala Champions League se vede cel mai fain la Cotton pe terasă
Sâmbătă seară sunteți așteptați să vedeți finala Ligii Campionilor la fotbal pe cea mai frumoasă terasă din Sibiu. La Ursus Cotton Pub puteți să vă faceți o rezervare la telefon 0752.268.866.weekend-ul continuă cu super evenimente la sibiu. distracție prelungită în oraș

Mini-vacanta la Teatrul Gong cu super spectacole si multe surprize
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu rămâne deschis în mini-vacanța de 1 – 5 iunie și își așteaptă spectatorii la o serie de spectacole de magie și cu păpuși, la ateliere de creație și o expoziție. DETALII AICI.

Invitație la Târgul Național de Jucării din Dumbra Sibiului între 1 și 5 iunie
La ediția aniversară din acest an, cea de-a X-a, Târgul Național de Jucării va aduce la Muzeul ASTRA 20 de meșteri populari din țară și Republica Moldova. Mai multe detalii AICI.

Poftiti la Handmade în Piața Mică. Ateliere de creatie si voie bună la Festivalul Creative Buzz
Dragostea pentru artă adună mesterii populari, dar si impatimitii de creatii unice la cea de-a 12 a editie a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, in perioada 2-4 iunie, locul magic de intalnire fiind Piata Mica. Detalii AICI.

Festivalul Familiei continuă până duminică
Primul concurs de kendama organizat la Sibiu în data de 3 iunie, Irina Rimes își va cânta în premieră în Sibiu “Viselelele” iar pentru prima dată în istoria unui concurs de talente finaliștii de la “Vocea Romaniei Junior” vor susține un concert folosind denumirea concursului. DETALII AICI.

Noul program la Cinema Arta Sibiu. Când va rula Pirații din Caraibe
În perioada 2 iunie – 8 iunie 2017, Cinema Arta Sibiu îți propune filme noi. Printre acestea se numără și unul dintre cele mai vizionate filme, Pirații din Caraibe. Programul casierie este deschis zilnic, începând cu ora 13:30, iar sâmbătă și duminica începând cu ora 11:30.
Detalii despre program AICI.

Super piese la Teatrul Național Radu Stanca
Teatrul Național Radu Stanca, aduce în atenția spectatorilor, vineri de la orele 19:00 piesa „Faust” în regia lui Silviu Purcărete.

Bal caritabil de Rusalii pentru tânăra din Sibiu care are nevoie de 100.000 de euro ca să meargă din nou
În urma articolelor publicate de Ora de Sibiu, cazul Roxanei Lupulețu, a devenit cunoscut în rândul sibienilor. Câțiva oameni, au pus mână de la mână și au donat bani pentru ca fata să poată să meargă din nou. Tânăra are nevoie de suma de 100.000 de euro pentru operația care o va ajuta să-și îndeplinească visul. O formație din Sibiu, organizează de Rusalii, în comuna Racovița un bal caritabil pentru sibiancă. Mai multe DETALII AICI.

Relaxare la o piscină sau un ștrand din Sibiu
Dacă vremea este de partea noastră, iar soarele timid, își face apariția încet, încet sibienii se pot răcori deja, pe marginea unei piscine, bucurându-se de soarele care abia ce a început să „iasă prin oraş”. Iată câteva dintre cele mai populare piscine și ștranduri din județul Sibiu, unde putem să ne „bălăcim” și în acest an. DETALII AICI.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu; Expoziția „Zooming Franz Neuhauser”, care va avea loc zilnic, de la ora 10:00, la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziția „Călătoria”, de la ora 10:00, sâmbătă și duminică la Casa Hermes; expoziția „Gușterița prin ochii paleontologului”, sâmbătă și duminică de la ora 10, la Muzeul de Istorie Naturală.

Ultima oră

Comentariul meu