poftiți la handmade în piața mică. ateliere de creație și voie bună la festivalul creative buzz

Dragostea pentru artă adună mesterii populari, dar si impatimitii de creatii unice la cea de-a 12 a editie a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, in perioada 2-4 iunie, locul magic de intalnire fiind Piata Mica.

’’Ne place sa credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există daruire si vointa este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile săse produca, iar rezultatele săapara’’, spun organizatorii evenimentului. Vi se pregatesc 3 zile de cumparaturi, patiserie de casa, ateliere de creatie pentru copii, demonstratii live & distractie, in care va facem cunostintăcu cei mai faini mesteri!
Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la editia 12 si isi asteaptăvizitatorii in Piata Micăpe 2-4 iunie, zilnic intre 10:00-21:00, cu 45 de expozanti si artisti din toata tara.
Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia și producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere.
Scopul evenimentului este de a populariza creativitatea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia și producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativăpentru copii și pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Creative Buzz este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varstă.

Ultima oră

Comentariul meu